reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej laski. U mnie zadnych objawów Ale jakjuz pisałam nie liczę na ten cykl bardzo. Dziś tylko klol mnie lekko prawy jajnik. No i wczoraj dziwna sytuacja wypiłam zurbrowke z sokiem jabłkowym (2 drinki) zjadłam na to francuskie faszerowane i po jakiś 2h rzyganko gotowe. Co to są dwa drinki? Nic! A tu taka sytuacja! Haftowalam dalej niż widziałam [emoji25] Ale myślę że to francuskie mi stanęło na żołądku [emoji57]

reklama
U mnie dziś 25dc i czuje się totalnie jak na @ tylko nie bolą piersi... a to rozwiewa moje wszelkie nadzieje na ten cykl 🤪 niech już przychodzi i startujemy z nową szansą!🙏❤️

Ja się nastawiałam w tym cyklu bardzo i dzisiaj chyba ustawiłam się do pionu😔chyba złapałam jakąś infekcje w dole. Wieczorem pojawiło się dużo przezroczystego gęstego śluzu, nie wiem czy to nie upławy. Plus szczypie na dole. Pierwszy raz tak mam...😭
Ja tez tak czuje :( szczypie tak jakby wysoko w pochwie. Spie na siedzaco.. a sluzu mam duzo takiego zolto zielonego:( chyba ginekolog mnie czeka na poczatek tygodnia

Ja tez tak czuje :( szczypie tak jakby wysoko w pochwie. Spie na siedzaco.. a sluzu mam duzo takiego zolto zielonego:( chyba ginekolog mnie czeka na poczatek tygodnia
Biedna😑 brzmi jak infekcja-ten kolor😔 Ja mam przezroczysty ale cudaczny dlatego ciągle sprawdzam czy kolor się nie zmienia. Gina mam dopiero za 3tyg więc o ile nie będzie gorzej to nie będę panikować. Chwilowo mi przeszło też szczypanie, ale chyba mam temperaturę bo trzęsę się pod kocem😪

Biedna😑 brzmi jak infekcja-ten kolor😔 Ja mam przezroczysty ale cudaczny dlatego ciągle sprawdzam czy kolor się nie zmienia. Gina mam dopiero za 3tyg więc o ile nie będzie gorzej to nie będę panikować. Chwilowo mi przeszło też szczypanie, ale chyba mam temperaturę bo trzęsę się pod kocem😪
Moze lepiej poczekac do dnia testu w razie czego.. sama nie wiem

reklama
Do góry