reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dobra, poddaje się [emoji23] od 2 tygodni moje bycie na tym wątku polega na nadrobieniu zaległości, po czym 1-2 dni z powodu obowiązków nie mogę wejść i znów 1k postów do nadrobienia... Obserwowałam kilka historii dziewczyn, ale pozostaje mi trzymać kciuki, że u was wszystko ok [emoji1696]

Ja za to mam szalony cykl - @ przyszła w niedzielę, ale trwała "3" dni - a realnie tak po 3h krwawienia w każdy z tych dni i koniec. Z tego powodu aż w sobotę zrobiłam test ciążowy, ale był negatywny.

Dodatkowo chciałam sobie robić testy lh przez cały cykl, żeby mieć porównanie, jakie kolory wychodzą, a tutaj w piątek w 6dc wyszedł pozytywny... [emoji33] Co się ze mną dzieje?

reklama
Dobra, poddaje się [emoji23] od 2 tygodni moje bycie na tym wątku polega na nadrobieniu zaległości, po czym 1-2 dni z powodu obowiązków nie mogę wejść i znów 1k postów do nadrobienia... Obserwowałam kilka historii dziewczyn, ale pozostaje mi trzymać kciuki, że u was wszystko ok [emoji1696]

Ja za to mam szalony cykl - @ przyszła w niedzielę, ale trwała "3" dni - a realnie tak po 3h krwawienia w każdy z tych dni i koniec. Z tego powodu aż w sobotę zrobiłam test ciążowy, ale był negatywny.

Dodatkowo chciałam sobie robić testy lh przez cały cykl, żeby mieć porównanie, jakie kolory wychodzą, a tutaj w piątek w 6dc wyszedł pozytywny... [emoji33] Co się ze mną dzieje?
Mam wrażenie że organizmy kobiece dostają kuku-mamuniu jak mózg przetworzy informacje CHCĘ DZIECKA🤪🤪🤪
przed podjęciem decyzji cykl regularny jak w zegarku, mój mąż wiedział kiedy mam PMS itp. A teraz raz dwa dni krótszy, raz 5dni dłuższy. Cera przed miesiączką była zawsze w tragicznym stanie, dziś gładka jak pupcia niemowlęcia😂😂😂
I jak nie sfiksować?:) trzymam za Twoje testy kciuksy i wyznaczenie jakiejś normy💪💪💪

Moze powtorz jeszcze raz test ciazowy. Krwawienie mogla nie byc miesiaczka a krwawieniem implementacyjnym. Testy LH z tego co dziewczyny pisaly moga wykryc ciaze, albo lec jutro na bete. 3mam kciuki

Hej dziewczyny ;) rozpoczynam starania o upragnione dzidzi
emoji28.png
. Straszą, ze prosto nie będzie bo PCOS
emoji20.png
nie ułatwia ... testy owulacyjne przez moja chorobę cały miesiąc wychodzą pozytywne
emoji851.png
wiec pod okiem lekarzy z symulacja owulacji i monitoringiem cyklu - zaczynamy mam nadzieje krótka przygodę ze staraniami
emoji898.png
emoji56.png
Strasznieeeee jestem podekscytowana a zarazem zdenerwowana chociaż wiem ze z takim napięciem będzie ciężej.... 3 majcieee kciuki

Moze powtorz jeszcze raz test ciazowy. Krwawienie mogla nie byc miesiaczka a krwawieniem implementacyjnym. Testy LH z tego co dziewczyny pisaly moga wykryc ciaze, albo lec jutro na bete. 3mam kciuki
Tylko te testy LH robiłam już 4-5 dni z rzędu i wychodziły na średniej m poziomie, raz ledwo widoczne nawet. Poczekam trochę, będę je dalej robić, a dodatkowo temperatura i sprawdzanie szyjki

Tylko te testy LH robiłam już 4-5 dni z rzędu i wychodziły na średniej m poziomie, raz ledwo widoczne nawet. Poczekam trochę, będę je dalej robić, a dodatkowo temperatura i sprawdzanie szyjki
Powtorz jeszcze test ciazowy jutro albo za kilka dni i koniecznie dawaj znac jak u Ciebie rozwija sie sytuacja:) powodzenia

emoji28.png
emoji20.png
nie ułatwia ... testy owulacyjne przez moja chorobę cały miesiąc wychodzą pozytywne
emoji851.png
wiec pod okiem lekarzy z symulacja owulacji i monitoringiem cyklu - zaczynamy mam nadzieje krótka przygodę ze staraniami
emoji898.png
emoji56.png
Strasznieeeee jestem podekscytowana a zarazem zdenerwowana chociaż wiem ze z takim napięciem będzie ciężej.... 3 majcieee kciuki
Witam w naszym gronie, życzę abys nie musiala tutaj z nami za dlugo siedzieć :)

reklama
emoji28.png
emoji20.png
emoji851.png
emoji898.png
emoji56.png
Trzymam kciuki za szybkie powodzenie tej "akcji" ✊😉

Do góry