reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dobra, poddaje się [emoji23] od 2 tygodni moje bycie na tym wątku polega na nadrobieniu zaległości, po czym 1-2 dni z powodu obowiązków nie mogę wejść i znów 1k postów do nadrobienia... Obserwowałam kilka historii dziewczyn, ale pozostaje mi trzymać kciuki, że u was wszystko ok [emoji1696]

Ja za to mam szalony cykl - @ przyszła w niedzielę, ale trwała "3" dni - a realnie tak po 3h krwawienia w każdy z tych dni i koniec. Z tego powodu aż w sobotę zrobiłam test ciążowy, ale był negatywny.

Dodatkowo chciałam sobie robić testy lh przez cały cykl, żeby mieć porównanie, jakie kolory wychodzą, a tutaj w piątek w 6dc wyszedł pozytywny... [emoji33] Co się ze mną dzieje?

reklama
Dobra, poddaje się [emoji23] od 2 tygodni moje bycie na tym wątku polega na nadrobieniu zaległości, po czym 1-2 dni z powodu obowiązków nie mogę wejść i znów 1k postów do nadrobienia... Obserwowałam kilka historii dziewczyn, ale pozostaje mi trzymać kciuki, że u was wszystko ok [emoji1696]

Ja za to mam szalony cykl - @ przyszła w niedzielę, ale trwała "3" dni - a realnie tak po 3h krwawienia w każdy z tych dni i koniec. Z tego powodu aż w sobotę zrobiłam test ciążowy, ale był negatywny.

Dodatkowo chciałam sobie robić testy lh przez cały cykl, żeby mieć porównanie, jakie kolory wychodzą, a tutaj w piątek w 6dc wyszedł pozytywny... [emoji33] Co się ze mną dzieje?
Mam wrażenie że organizmy kobiece dostają kuku-mamuniu jak mózg przetworzy informacje CHCĘ DZIECKA🤪🤪🤪
przed podjęciem decyzji cykl regularny jak w zegarku, mój mąż wiedział kiedy mam PMS itp. A teraz raz dwa dni krótszy, raz 5dni dłuższy. Cera przed miesiączką była zawsze w tragicznym stanie, dziś gładka jak pupcia niemowlęcia😂😂😂
I jak nie sfiksować?:) trzymam za Twoje testy kciuksy i wyznaczenie jakiejś normy💪💪💪

Moze powtorz jeszcze raz test ciazowy. Krwawienie mogla nie byc miesiaczka a krwawieniem implementacyjnym. Testy LH z tego co dziewczyny pisaly moga wykryc ciaze, albo lec jutro na bete. 3mam kciuki

Hej dziewczyny ;) rozpoczynam starania o upragnione dzidzi
emoji28.png
. Straszą, ze prosto nie będzie bo PCOS
emoji20.png
nie ułatwia ... testy owulacyjne przez moja chorobę cały miesiąc wychodzą pozytywne
emoji851.png
wiec pod okiem lekarzy z symulacja owulacji i monitoringiem cyklu - zaczynamy mam nadzieje krótka przygodę ze staraniami
emoji898.png
emoji56.png
Strasznieeeee jestem podekscytowana a zarazem zdenerwowana chociaż wiem ze z takim napięciem będzie ciężej.... 3 majcieee kciuki

Moze powtorz jeszcze raz test ciazowy. Krwawienie mogla nie byc miesiaczka a krwawieniem implementacyjnym. Testy LH z tego co dziewczyny pisaly moga wykryc ciaze, albo lec jutro na bete. 3mam kciuki
Tylko te testy LH robiłam już 4-5 dni z rzędu i wychodziły na średniej m poziomie, raz ledwo widoczne nawet. Poczekam trochę, będę je dalej robić, a dodatkowo temperatura i sprawdzanie szyjki

Tylko te testy LH robiłam już 4-5 dni z rzędu i wychodziły na średniej m poziomie, raz ledwo widoczne nawet. Poczekam trochę, będę je dalej robić, a dodatkowo temperatura i sprawdzanie szyjki
Powtorz jeszcze test ciazowy jutro albo za kilka dni i koniecznie dawaj znac jak u Ciebie rozwija sie sytuacja:) powodzenia

emoji28.png
emoji20.png
nie ułatwia ... testy owulacyjne przez moja chorobę cały miesiąc wychodzą pozytywne
emoji851.png
wiec pod okiem lekarzy z symulacja owulacji i monitoringiem cyklu - zaczynamy mam nadzieje krótka przygodę ze staraniami
emoji898.png
emoji56.png
Strasznieeeee jestem podekscytowana a zarazem zdenerwowana chociaż wiem ze z takim napięciem będzie ciężej.... 3 majcieee kciuki
Witam w naszym gronie, życzę abys nie musiala tutaj z nami za dlugo siedzieć :)

reklama
emoji28.png
emoji20.png
emoji851.png
emoji898.png
emoji56.png
Trzymam kciuki za szybkie powodzenie tej "akcji" ✊😉

Do góry