Jest szansa że OWU się przesuneło?12dpo [emoji16]
reklama
Nawet nie wiesz w jakim szoku byłam. Szczególnie że po negatywnej becie normalnie chodziłam na imprezy i piłam winko [emoji3525] wszyscy mówili że beta mi powie prawdę w 100% a tu taka niespodzianka...Dziwne, że nie wykazało...
Zaraz spróbuję się zalogować do mojego luxmedu to Wam pokażę
w_karolcia
Fanka BB :)
@w_karolcia Mam nadzieje, że beta będzie wysoka, śliczne dwie krechy Super!
Dziękuje kochana![emoji173]️
Rudaa94
@MamaTolka na kiedy masz termin @ ? Chyba jakos jak ja
Wesoła_Aga
Nawet nie wiesz w jakim szoku byłam. Szczególnie że po negatywnej becie normalnie chodziłam na imprezy i piłam winko [emoji3525] wszyscy mówili że beta mi powie prawdę w 100% a tu taka niespodzianka...
Zaraz spróbuję się zalogować do mojego luxmedu to Wam pokażę
Ale jaja... Może jakiś jedne na milion błąd z strony laboratorium?
U mnie będą jajca jak okres nie przyjdzie
Daraa_94
Nie mam pojęcia :/ ale później nie było przytulanek bo nie było kiedy...Jest szansa że OWU się przesuneło?
Teoretycznie na 30, ale owu się przesunęła więc podejrzewam, że w tym cyklu może być 1.02@MamaTolka na kiedy masz termin @ ? Chyba jakos jak ja
Kiedy testujesz?
Ja już wpadam w paranoję. Jak mnie coś kujnie, strzyknie to na bank TO [emoji23] stara a głupia
Wszystko jeszcze się może zdarzyć dopóty franca@ nie przychodzi. Trzymam kciksyNie mam pojęcia :/ ale później nie było przytulanek bo nie było kiedy...
Ja się nastawiałam w tym cyklu bardzo i dzisiaj chyba ustawiłam się do pionuchyba złapałam jakąś infekcje w dole. Wieczorem pojawiło się dużo przezroczystego gęstego śluzu, nie wiem czy to nie upławy. Plus szczypie na dole. Pierwszy raz tak mam...
reklama
dziewczyny mam wyniki badań,ale nie znam się na tym,mysle ze nie sa najlepsze,a lekarz dopiero 17luty,zerkniecie?
Załączniki