reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej laski. U mnie zadnych objawów Ale jakjuz pisałam nie liczę na ten cykl bardzo. Dziś tylko klol mnie lekko prawy jajnik. No i wczoraj dziwna sytuacja wypiłam zurbrowke z sokiem jabłkowym (2 drinki) zjadłam na to francuskie faszerowane i po jakiś 2h rzyganko gotowe. Co to są dwa drinki? Nic! A tu taka sytuacja! Haftowalam dalej niż widziałam [emoji25] Ale myślę że to francuskie mi stanęło na żołądku [emoji57]

reklama
U mnie dziś 25dc i czuje się totalnie jak na @ tylko nie bolą piersi... a to rozwiewa moje wszelkie nadzieje na ten cykl 🤪 niech już przychodzi i startujemy z nową szansą!🙏❤️

Ja się nastawiałam w tym cyklu bardzo i dzisiaj chyba ustawiłam się do pionu😔chyba złapałam jakąś infekcje w dole. Wieczorem pojawiło się dużo przezroczystego gęstego śluzu, nie wiem czy to nie upławy. Plus szczypie na dole. Pierwszy raz tak mam...😭
Ja tez tak czuje :( szczypie tak jakby wysoko w pochwie. Spie na siedzaco.. a sluzu mam duzo takiego zolto zielonego:( chyba ginekolog mnie czeka na poczatek tygodnia

Ja tez tak czuje :( szczypie tak jakby wysoko w pochwie. Spie na siedzaco.. a sluzu mam duzo takiego zolto zielonego:( chyba ginekolog mnie czeka na poczatek tygodnia
Biedna😑 brzmi jak infekcja-ten kolor😔 Ja mam przezroczysty ale cudaczny dlatego ciągle sprawdzam czy kolor się nie zmienia. Gina mam dopiero za 3tyg więc o ile nie będzie gorzej to nie będę panikować. Chwilowo mi przeszło też szczypanie, ale chyba mam temperaturę bo trzęsę się pod kocem😪

Biedna😑 brzmi jak infekcja-ten kolor😔 Ja mam przezroczysty ale cudaczny dlatego ciągle sprawdzam czy kolor się nie zmienia. Gina mam dopiero za 3tyg więc o ile nie będzie gorzej to nie będę panikować. Chwilowo mi przeszło też szczypanie, ale chyba mam temperaturę bo trzęsę się pod kocem😪
Moze lepiej poczekac do dnia testu w razie czego.. sama nie wiem

reklama
Do góry