Wesoła_Aga
Fanka BB :)
@w_karolcia Mam nadzieje, że beta będzie wysoka, śliczne dwie krechy Super!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już gdzieś pisałam. Zaszłam w ciążę w noc poślubną. Zrobiłam test na miesiącu miodowym wyszła kreska. Ale wtedy nie wiedziałam że po jakimś czasie nie można patrzeć na test. Kreska była rano. Całą noc leżał test w łazience. Bladzioch. Wrócilismy z wakacji poszłam na betę. Brak ciąży. Nie miałam okresu ale steres że ślubem, lot samolotem itd myślałam że to przez to... Ale w końcu długo to trwało zrobiłam test dwie krechy. Poszłam na betę 8tc. Pierwsza negatywną betę miałam ok 6tcJak to... jak byłaś w ciąży??
Kiedy ją dokladnie robiłaś??
I tak zapewne lekarz jeszcze nic nie zobaczy, pecherzyk jest widoczny przy becie ok 1 tys. Tez sie balam, ale powiedzialam mu, po czym przedstawilam mu rozne opcje jakie moga sie wydarzyc, teraz jestesmy 6+3 zamierzy powiedziec rodzicom ale dalej strach czy wszystko bedzie ok mimo, ze serduszko bilo. Zawsze bedzie strach, cale 9 miesiecy i pozniej
Wydaje mi sie ze jak 12 to mose za kilka dni jak nie przyjdzie@ to mozesz jeszcze jeden zrobic moze za wczesnie i nie wyszedl12dpo [emoji16]
Jak to... jak byłaś w ciąży??
Kiedy ją dokladnie robiłaś??
No to cykl namberłan uważam za zamknięty. Dni teoretycznie płodne skończyły się. Jak w tym cyklu się nie uda to trochę wcześniej zaczne, w tym mnie ten test owu trochę wybił z planów [emoji6]
Wyszukiwanie nieistniejących objawów ciąży za 3....2....1.
Start! [emoji16]
Już nawet wkładki kupiłam chociaż na codzien nie noszę. Przecież nie chce ominąć plamienia implanacyjnego heloł [emoji12]
Jak już ma przyjść to chociaż o terminie...Wydaje mi sie ze jak 12 to mose za kilka dni jak nie przyjdzie@ to mozesz jeszcze jeden zrobic moze za wczesnie i nie wyszedl
Już gdzieś pisałam. Zaszłam w ciążę w noc poślubną. Zrobiłam test na miesiącu miodowym wyszła kreska. Ale wtedy nie wiedziałam że po jakimś czasie nie można patrzeć na test. Kreska była rano. Całą noc leżał test w łazience. Bladzioch. Wrócilismy z wakacji poszłam na betę. Brak ciąży. Nie miałam okresu ale steres że ślubem, lot samolotem itd myślałam że to przez to... Ale w końcu długo to trwało zrobiłam test dwie krechy. Poszłam na betę 8tc. Pierwsza negatywną betę miałam ok 6tc
[emoji56]Biel, nie mogę się tak ponosić emocjom i robić te testy, został mi ostatni i Juz za chiny więcej nie kupię. I nie wykonam przed @
[emoji48]A co Ty ********sz kupisz i to nie jeden a testowanka przed od groma.
Hahahhahahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja jestem po tej ciemnej stronie mocy jeśli chodzi o testowanie