reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja Tobie rowniez, mam nadzieję że już niedługo zobaczysz swoje II kreseczki [emoji173][emoji7] Wydaje mi się że to troszkę wcześnie żebym coś czuła no ale jednak jakieś pobolewania dziwne są. Raczej brzuch mnie nie boli mniejszy miesiączka A owulacja [emoji848]
Ja bardzo Ci kibicuje i życzę Ci II [emoji173]
Może coś się pomału tam zaczyna w środku przygotowywać na dłuższy brak @? :)

Całkowicie spontaniczne, bez jakiegoś parcia, po prostu wtedy gdy chcemy:)
Ja za Ciebie też trzymam kciuki, bardzo mocno. Jesteśmy teraz w tym samym miejscu, nawet krwawienie tego samego dnia :D aż stałaś mi się bliższa haha
Jak się czujesz w ciągu dnia? Jakieś objawy?
Póki co obstawiam, ze miałam owulacje 14ego stycznia, bolał mnie wtedy jajnik i sutki były mega wrażliwe 🙈 teraz czuje, ze coś sie dzieje, ale nie wiem czy to normalne objawy drugiej połowy cyklu czy mooooze jednak maleństwo 🙈 a jak u Ciebie?:)

Ja Tobie rowniez, mam nadzieję że już niedługo zobaczysz swoje II kreseczki [emoji173][emoji7] Wydaje mi się że to troszkę wcześnie żebym coś czuła no ale jednak jakieś pobolewania dziwne są. Raczej brzuch mnie nie boli mniejszy miesiączka A owulacja [emoji848]
Pamiętam jak moja przyjaciółka zaraz po owulacji mówiła mi, że dostanie okres za parę dni, bo bolał ją brzuch i mówiła tak przez kolejne tygodnie. Ciągle się upierała, że na sto procent będzie okres. Zamiast tego pojawiły się pierwsze mdłości i osłabienie. Teraz jest mamą cudnej dziewczynki :)

Póki co obstawiam, ze miałam owulacje 14ego stycznia, bolał mnie wtedy jajnik i sutki były mega wrażliwe 🙈 teraz czuje, ze coś sie dzieje, ale nie wiem czy to normalne objawy drugiej połowy cyklu czy mooooze jednak maleństwo 🙈 a jak u Ciebie?:)
Ja codziennie wręcz zasypiam na stojąco. Wracam z pracy i śpię, budzę się zmęczona, biorę prysznic i śpię dalej. Kłuje mnie jajnik i bolą piersi. Ogólnie czuje się bardzo zmęczona i śpiąca ciągle:D

Nk to chyba u Ciebie coś jest na rzeczy [emoji7] Oby! Ja nie wierzę w tak wczesne objawy Ale organizmy są różne więc wszystko się może zdarzyć. Lewa pierś mnie dzisiaj rwie cały dzień Ale to chyba od tego wlokniaka [emoji848]
Ja codziennie wręcz zasypiam na stojąco. Wracam z pracy i śpię, budzę się zmęczona, biorę prysznic i śpię dalej. Kłuje mnie jajnik i bolą piersi. Ogólnie czuje się bardzo zmęczona i śpiąca ciągle:D

reklama
Do góry