reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Nk to chyba u Ciebie coś jest na rzeczy [emoji7] Oby! Ja nie wierzę w tak wczesne objawy Ale organizmy są różne więc wszystko się może zdarzyć. Lewa pierś mnie dzisiaj rwie cały dzień Ale to chyba od tego wlokniaka [emoji848]
Życzę Ci zdrowia i żeby wszystko szło po Twojej myśli ❤
Poprzednim razem miałam przeczucia co do Smerfetki, a teraz jakoś czuję to względem Ciebie. Dużo rzeczy mi się ostatnio sprawdza, jakoś intuicja mi się wyostrzyła haha
Mam przeczucia, że to będzie Twój udany cykl :)

reklama
Zaczynam wbijać sobie do glowy ze to na pewno objaw ze zaraz dostane jednak @
kochana ja od poczatku ciazy do 11 tygodnia myslalam, ze umre z bolu piersi. plakalam gdy szlam pod prysznic, woda uderzajaca o skore wywolywala nieziemski bol... ja mimo wszystko cieszylam sie z kazdej dolegliwosci, uczucie kaca i wymioty meczyly mnie a w zasadzie mecza do tej pory bo 3 tygodnie przed zajsciem w ciaze poronilam :( takze mysle, ze ten objaw to powoli rozbudzajace sie hormony ciazowe... nie wbijaj sobie nic do glowy... mysl pozytywnie. bol piersi to jeden z najczestszych objawow wczesnej ciazy :)

Ja właśnie się zastanawiam czy dobrze jak teraz zajde czy nie. Trochę się martwię tym cyckiem, bo w ciąży będzie większy problem z uśmiechem tego wlokniaka. Ale może nie będzie za tak źle [emoji7] Bardzo bym chciała by się udało Ale z drugiej strony jak mam to przepłacać zdrowiem albo ja albo moje dziecko to wolę usunąć dziada i mieć spokój Może coś masz z czarownicy i przepowiadasz przyszłość [emoji848][emoji23]
Życzę Ci zdrowia i żeby wszystko szło po Twojej myśli [emoji173]
Poprzednim razem miałam przeczucia co do Smerfetki, a teraz jakoś czuję to względem Ciebie. Dużo rzeczy mi się ostatnio sprawdza, jakoś intuicja mi się wyostrzyła haha
Mam przeczucia, że to będzie Twój udany cykl :)

Ja właśnie się zastanawiam czy dobrze jak teraz zajde czy nie. Trochę się martwię tym cyckiem, bo w ciąży będzie większy problem z uśmiechem tego wlokniaka. Ale może nie będzie za tak źle [emoji7] Bardzo bym chciała by się udało Ale z drugiej strony jak mam to przepłacać zdrowiem albo ja albo moje dziecko to wolę usunąć dziada i mieć spokój Może coś masz z czarownicy i przepowiadasz przyszłość [emoji848][emoji23]
na pewno nie bedzie zle!!! ja mam 3 wielkie cysty, 2 razy sciagany plyn z nich i caly czas wracaja... pan doktor powiedzial, ze jak urodze dzidzie to podczas karmienia same sie wchlona. takze nie przejmuj sie wlokniakami. i trzymam kciuki za 2 kreseczki!!!

Może coś mam haha 🤣
Zawsze się powtarza, że jak się pojawia dziecko, to wszystko się zaczyna układać, więc nie bój się kochana! Będziesz zdrowa i wszystko będzie tak jak ma być! :) jeśli będziesz w ciąży to znaczy, że tak ma być i że to jest dobry moment.

Kurde Ale Ty kochana jesteś! [emoji173] zawsze umiesz podtrzymać na duchu [emoji173] Miejmy nadzieję że będzie tak jak piszesz. Ale wiadomo stres jest, choć bardzo bym chciała dzieciątka to gdzieś ten cycek w tyle głowy cały czas siedzi... [emoji57]
na pewno nie bedzie zle!!! ja mam 3 wielkie cysty, 2 razy sciagany plyn z nich i caly czas wracaja... pan doktor powiedzial, ze jak urodze dzidzie to podczas karmienia same sie wchlona. takze nie przejmuj sie wlokniakami. i trzymam kciuki za 2 kreseczki!!!

Być może masz rację, że tak jest. Tak mówią że dziecko pojawia się w odpowiednim momencie [emoji4] Dziękuję Ci BARDZO za wsparcie i za ciepłe słowa! [emoji173] One dużo mi dają [emoji7]
Może coś mam haha [emoji1787]
Zawsze się powtarza, że jak się pojawia dziecko, to wszystko się zaczyna układać, więc nie bój się kochana! Będziesz zdrowa i wszystko będzie tak jak ma być! :) jeśli będziesz w ciąży to znaczy, że tak ma być i że to jest dobry moment.

reklama
Do góry