reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
no ja przy staraniach o drugie wydałal mnóstwo kasy.
sama diagnostyka ok 1500
potem 3 inseminacje ok.3 tyś
potem Nifty bo źle wyszło papa - kolejne 2.5 tyś.

oczywiście prywatne wizyty i poród w prywatnej klinice...

wiem że nie musi się udać, jednak frustracja wynika z tego że w ogóle nie wykorzystaliśmy szansy...
Pieniądze to nie wszystko. Ja po drugim poronieniu na diagnostykę wydałam około 3000 zł plus wizyty 250-350 zł każda. I dalej nie bardzo wiem na czym stoje.

Próbuje zajść ale po drugim poronieniu nie wychodzi.

Ty masz chodź dwójkę. A narzekasz na wydane pieniądze. Na dziecko jak będzie już w brzuchu, a następnie na świecie też bym wydasz. I to dużo więcej. Szczęścia nie da się wycenić. Ciesz się dziećmi, które masz i poświęć im czas bo on nie wroci i będziesz żałować tych utraconych chwili. Staraj się ale nie za wszelką cenę.

Ja też już mężowi gadałam co planuję w kolejnym cyklu, no bo skoro mnie nic nie boli i nic nie czuję poza lekkim pms, to na pewno @ przyjdzie. A tu się zapowiada, że chyba jednak na kolejny cykl sporo sobie poczekam ;)
Także nie trać jej do końca! :)
Postaram się 😘❤️ Sporo teraz będę miała pracy przez najbliższe dni, więc nie będę miała czasu o tym myśleć (oby) :D

reklama
Postaram się 😘❤ Sporo teraz będę miała pracy przez najbliższe dni, więc nie będę miała czasu o tym myśleć (oby) :D
Jest to jakiś plus ;) Ja np jutro rano schodzę z nocki więc reszta dnia wolna, wtorek wolny i pewnie będą mi myśli krążyły po głowie. Jednak póki co chyba strach przeważa nad radością

Do góry