Lula171216
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny znowu ja dalej brak okresu , nie mogę się doczekać testu rano . Boli mnie teraz prawy jajnik trochę może jest to objaw
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja czekam na Twoje pozytywne testowanie!!!Chciałabym kochana, ale jakoś straciłam nadzieję na ten cykl
Pieniądze to nie wszystko. Ja po drugim poronieniu na diagnostykę wydałam około 3000 zł plus wizyty 250-350 zł każda. I dalej nie bardzo wiem na czym stoje.no ja przy staraniach o drugie wydałal mnóstwo kasy.
sama diagnostyka ok 1500
potem 3 inseminacje ok.3 tyś
potem Nifty bo źle wyszło papa - kolejne 2.5 tyś.
oczywiście prywatne wizyty i poród w prywatnej klinice...
wiem że nie musi się udać, jednak frustracja wynika z tego że w ogóle nie wykorzystaliśmy szansy...
rozumiem. kochana trzymam baaardzo mocno kciuki!Jestem w programie leczenia niepłodności ....
Myślisz że przytulanki jeszcze dziś mają sens ? Były 8 i 9 stycznia bo wcześniejszych już nie liczę ehhTeż mi to wygląda jakby wczoraj był pozytyw
pewnie ze maja! testy owulacyjne wychodza pozytywne nie w momencie owulacji a zazwyczaj 24-36godzin przed nia dlatego przytulanie dzisiaj jak najbardziej wskazaneMyślisz że przytulanki jeszcze dziś mają sens ? Były 8 i 9 stycznia bo wcześniejszych już nie liczę ehh
Dziś 16dc przy 27-28 cyklachA który teraz masz dc?
Postaram się Sporo teraz będę miała pracy przez najbliższe dni, więc nie będę miała czasu o tym myśleć (oby)Ja też już mężowi gadałam co planuję w kolejnym cyklu, no bo skoro mnie nic nie boli i nic nie czuję poza lekkim pms, to na pewno @ przyjdzie. A tu się zapowiada, że chyba jednak na kolejny cykl sporo sobie poczekam
Także nie trać jej do końca!
Jest to jakiś plus Ja np jutro rano schodzę z nocki więc reszta dnia wolna, wtorek wolny i pewnie będą mi myśli krążyły po głowie. Jednak póki co chyba strach przeważa nad radościąPostaram się ❤ Sporo teraz będę miała pracy przez najbliższe dni, więc nie będę miała czasu o tym myśleć (oby)