reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

U mnie weekend masakra. Dwie noce nie przespane... Oby dziś było lepiej ale chyba sytuacja opanowana z tym zatruciem . Gorączka już młodego nie atakuje uff. Za to ja z tym moim cyklem wariuje :( z testów teraz wydaje mi się że pozytywny jest z wczoraj i ja już nie wiem . Zapewne cykl stracony bo maraton nie odbył się w odpowiednim czasie 😖😢
ilo dniowe masz cykle?

reklama

Załączniki

• Screenshot_2020-01-12-19-48-41-419_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_2020-01-12-19-48-41-419_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    64,2 KB · Wyświetleń: 69
Chciałabym kochana, ale jakoś straciłam nadzieję na ten cykl ;)
Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów sugerujących ciążę . Ba ryczalam cały czas że znów okres dostanę i że znowu się nie udało . Przy rozpiętości moich cykli to cud . Także cycki do góry bo wszystko jeszcze może się okazać. :)

Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów sugerujących ciążę . Ba ryczalam cały czas że znów okres dostanę i że znowu się nie udało . Przy rozpiętości moich cykli to cud . Także cycki do góry bo wszystko jeszcze może się okazać. :)
Haha no dobra, to cierpliwie czekam do tej nieszczęsnej środy i postaram się nie myśleć o tej @ 😂❤️

U mnie weekend masakra. Dwie noce nie przespane... Oby dziś było lepiej ale chyba sytuacja opanowana z tym zatruciem . Gorączka już młodego nie atakuje uff. Za to ja z tym moim cyklem wariuje :( z testów teraz wydaje mi się że pozytywny jest z wczoraj i ja już nie wiem . Zapewne cykl stracony bo maraton nie odbył się w odpowiednim czasie 😖😢
Też mi to wygląda jakby wczoraj był pozytyw

reklama
Chciałabym kochana, ale jakoś straciłam nadzieję na ten cykl ;)
Ja też już mężowi gadałam co planuję w kolejnym cyklu, no bo skoro mnie nic nie boli i nic nie czuję poza lekkim pms, to na pewno @ przyjdzie. A tu się zapowiada, że chyba jednak na kolejny cykl sporo sobie poczekam ;)
Także nie trać jej do końca! :)

Do góry