reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

U mnie weekend masakra. Dwie noce nie przespane... Oby dziś było lepiej ale chyba sytuacja opanowana z tym zatruciem . Gorączka już młodego nie atakuje uff. Za to ja z tym moim cyklem wariuje :( z testów teraz wydaje mi się że pozytywny jest z wczoraj i ja już nie wiem . Zapewne cykl stracony bo maraton nie odbył się w odpowiednim czasie 😖😢
ilo dniowe masz cykle?

reklama

Załączniki

• Screenshot_2020-01-12-19-48-41-419_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_2020-01-12-19-48-41-419_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    64,2 KB · Wyświetleń: 74
Chciałabym kochana, ale jakoś straciłam nadzieję na ten cykl ;)
Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów sugerujących ciążę . Ba ryczalam cały czas że znów okres dostanę i że znowu się nie udało . Przy rozpiętości moich cykli to cud . Także cycki do góry bo wszystko jeszcze może się okazać. :)

Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów sugerujących ciążę . Ba ryczalam cały czas że znów okres dostanę i że znowu się nie udało . Przy rozpiętości moich cykli to cud . Także cycki do góry bo wszystko jeszcze może się okazać. :)
Haha no dobra, to cierpliwie czekam do tej nieszczęsnej środy i postaram się nie myśleć o tej @ 😂❤️

U mnie weekend masakra. Dwie noce nie przespane... Oby dziś było lepiej ale chyba sytuacja opanowana z tym zatruciem . Gorączka już młodego nie atakuje uff. Za to ja z tym moim cyklem wariuje :( z testów teraz wydaje mi się że pozytywny jest z wczoraj i ja już nie wiem . Zapewne cykl stracony bo maraton nie odbył się w odpowiednim czasie 😖😢
Też mi to wygląda jakby wczoraj był pozytyw

reklama
Chciałabym kochana, ale jakoś straciłam nadzieję na ten cykl ;)
Ja też już mężowi gadałam co planuję w kolejnym cyklu, no bo skoro mnie nic nie boli i nic nie czuję poza lekkim pms, to na pewno @ przyjdzie. A tu się zapowiada, że chyba jednak na kolejny cykl sporo sobie poczekam ;)
Także nie trać jej do końca! :)

Do góry