reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
[GROUP=]

Jutro zrobię z rana jak nie przyjdzie dalej @. Ale trochę się boje ze może nie wyjść , i boje się rozczarowania 🙁
[/GROUP]
kochana, nie ma sie czego bac! nawet jesli nie zaskoczylo, to tzreba myslec pozytywnie. duzo przyjemnych chwil z partnerem jeszcze, hehe. nie ma co trzymac siebie sama w niepewnosci. pamietaj, ze kazdy nowy dzien zawsze przynosi cos dobrego! czekamy az nam sie pochwalisz dwoma kreseczkami!!! trzymam mocno kciuki.

W sumie może tak na to zacząć patrzeć to jest jakiś sposób :) ale niektórzy są bardzo wścibscy..
Wiem ☹️ zwykle staram sobie to tłumaczyć tak, że oni też bardzo by już chcieli dzielić to szczęście. I po prostu poprosiłam aby przestali pytać. Jak już zajde w ciążę to na pewno im wszystkim o tym powiem ale te pytania ciągłe w niczym nie pomagają i wręcz dokładają bólu. I w końcu przestali pytać.

A mi się dzisiaj śniło, że dostałam @, no i rano wstaję pewna, że zaraz przyjdzie (na dzisiaj termin) a tu nadal nic🤔 brzuch dalej mnie pobolewa ale tak jakby mniej, co jakiś czas w krzyżu boli. Cycuchy jakieś takie napięte ale nie bolą choć zawsze przed @ bolały. No i nie wiem już sama co myśleć... jutro rano zrobię test, ale tyle razy już się rozczarowałam, że aż się boję 😕

A mi się dzisiaj śniło, że dostałam @, no i rano wstaję pewna, że zaraz przyjdzie (na dzisiaj termin) a tu nadal nic🤔 brzuch dalej mnie pobolewa ale tak jakby mniej, co jakiś czas w krzyżu boli. Cycuchy jakieś takie napięte ale nie bolą choć zawsze przed @ bolały. No i nie wiem już sama co myśleć... jutro rano zrobię test, ale tyle razy już się rozczarowałam, że aż się boję 😕
Będziemy trzymac za Ciebie kciuki ❤️❤️❤️

reklama
Do góry