reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
gratulacje dziewczyny,widzialam Wasze kreseczki 😍 i trzymam kciuki ,u mnie dzisiaj 19dc w nocy lekko bolal brzuch i lewy jajnik,budzilam sie w nocy i sprawdzalam czy wszystko ok,bo ostatnio w 18 dc dostalam krwotoku ( lekarz mowil,ze moglo to byc poronienie )

Po badaniach wszystko się wyjaśni :) A takie przerwy potrafią być magiczne ;) My odpuściliśmy listopad a w grudniu się udało :)

Może plamienie okołoowulacyjne? U mnie zaczęło się pojawiać w zeszłym roku.

Chyba na pewno widzę Krechę :)

Beta szybko to rozkmini :) Trzymam kciuki!

To zależy od implantacji, może tym razem poszło szybko a ostatnio w okolicach 12dpo :)

Ta apka nie wyznacza owulacji , tzn.wyznacza na podstawie statystyk ale ja mierzyłam temperaturę, ktota nie pokrywała się ze statystyką :) No i jak test owu wyjdzie pozytywnie to z automatu owulację wyznacza tego samego dnia, co jest często nieprawdą.
Najlepsza wg mnie jest OvuFriend bo do wyznaczenia owulacji bierze wszystko pod uwagę, łącznie z samopoczuciem ;)
OvuView też fajnie wyznacza ale jak tylko wykryje śluz to nie wie co ma ze sobą zrobić ;) Zawsze można zmodyfikować metody.

Moja znajoma o pierwsze dziecko starała się rok, o drugie 1 cykl i teraz ciągle słyszałam "no nie wiem, nam się udało za pierwszym razem" Nie dość, że syty głodnego nie zrozumie to zapomina wol4 jak cielęciem był .. Swoją drogą, Nam tez się udało za 1 razem z drugim Synem i ona o tym wiedziała ale teraz można było wyczuć tą bezsensowną wyższość.

I bardzo dobrze, że walczysz! Niczego tak człowiek nie docenia, jak rzeczy o które sam musiał zawalczyć :) Oczywiście pomijając temat starań bo tu nie o rzecz walczymy ;)
Czekam na Twój pozytywny test, niezależnie kiedy się objawi :)
Chyba masz rację, że mogło wcześniej dojść do implantacji. Nie pomyślałam o tym :)

dziewczyny nie ma co sie stresowac bo to nie pomaga! musicie byc dobrej mysli i cieszyc sie, ze dzidzius powolutku w Was rosnie. @Dwa+Trzy Ty lada dzien juz zoabzcysz malenstwo z bijacym serduszkiem, odpoczywaj duzo i dbaj o siebie i dzidziusia! to teraz najwazniejsze. stres zlym jest doradca, mimo ze mysle ze starch bedzie towazryszyl nam juz do konca... nie tylko porodu, heh, ale silne kobietki jestesmy, kto jak nie my :D duzo zdrowka dla Was i maleństw!
Fakt, strachu nie da się pozbyć..

Hej dziewczyny ja mierzyłam rano temp. I 36.8 wczoraj rano 36.4. i wczoraj @ miał przyjść i nie ma dalej 🤷
Czekam na test ;)

Dziewczyny z tym śluzem i szyjką w ciąży to chyba trochę ruletka. W obecnej ciąży szyjka poszła nieosiągalnie do góry na kilka dni a teraz jest nisko, nie sprawdzam jej dokładnie bo można coś naruszyć ale że miałam ten okropny sen to musiałam się upewnić, że nie ma żadnego plamienia. Niestety nie pamiętam, czy w poprzednich ciążach też opadała i oczywiście zastanawiam się czy to normalne.
Byle do wtorku ..

reklama
Do góry