reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
[GROUP=]

Jutro zrobię z rana jak nie przyjdzie dalej @. Ale trochę się boje ze może nie wyjść , i boje się rozczarowania 🙁
[/GROUP]
kochana, nie ma sie czego bac! nawet jesli nie zaskoczylo, to tzreba myslec pozytywnie. duzo przyjemnych chwil z partnerem jeszcze, hehe. nie ma co trzymac siebie sama w niepewnosci. pamietaj, ze kazdy nowy dzien zawsze przynosi cos dobrego! czekamy az nam sie pochwalisz dwoma kreseczkami!!! trzymam mocno kciuki.

W sumie może tak na to zacząć patrzeć to jest jakiś sposób :) ale niektórzy są bardzo wścibscy..
Wiem ☹️ zwykle staram sobie to tłumaczyć tak, że oni też bardzo by już chcieli dzielić to szczęście. I po prostu poprosiłam aby przestali pytać. Jak już zajde w ciążę to na pewno im wszystkim o tym powiem ale te pytania ciągłe w niczym nie pomagają i wręcz dokładają bólu. I w końcu przestali pytać.

A mi się dzisiaj śniło, że dostałam @, no i rano wstaję pewna, że zaraz przyjdzie (na dzisiaj termin) a tu nadal nic🤔 brzuch dalej mnie pobolewa ale tak jakby mniej, co jakiś czas w krzyżu boli. Cycuchy jakieś takie napięte ale nie bolą choć zawsze przed @ bolały. No i nie wiem już sama co myśleć... jutro rano zrobię test, ale tyle razy już się rozczarowałam, że aż się boję 😕

A mi się dzisiaj śniło, że dostałam @, no i rano wstaję pewna, że zaraz przyjdzie (na dzisiaj termin) a tu nadal nic🤔 brzuch dalej mnie pobolewa ale tak jakby mniej, co jakiś czas w krzyżu boli. Cycuchy jakieś takie napięte ale nie bolą choć zawsze przed @ bolały. No i nie wiem już sama co myśleć... jutro rano zrobię test, ale tyle razy już się rozczarowałam, że aż się boję 😕
Będziemy trzymac za Ciebie kciuki ❤️❤️❤️

reklama
Do góry