reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Gratulacje, kolejne ll kreseczki na forum! A dziewczyny powiedzcie mi, ile dni przed owu macie taki ciągnący przezroczysty śluz?? Ja dziś mam 11 dzień DC (licząc od krwawienia z odstawienia), a od wczoraj mega dużo śluzu jak białko jaja. Jak na złość weekend bez męża, a ostatnie przytulanki były w środę i dopiero wieczorem będzie możliwość.. Więc zastanawiam się, czy straciłam ten cykl, czy taki śluz jest dłużej np. kilka dni 🙈🙈 Pytam, bo jak się regularnie kochamy, to ciężko mi zaobserwować jakies zmiany, bo cały czas coś płynie wtedy i nigdy nie wiem..
U mnie stopniowo pojawia sie 4 dni przed.. na poczatku malo, a z kazdym dnie coraz wiecej. Zaraz po owu mam juz sucho.

Ból jak skurwysyn a nic nie chce lecieć. Zatkało się czy co?
Wzięłam już DicloDuo oraz Nimesil i leżę na kanapie żeby przetrwać.
Choć ja pamiętam raz taki okres właśnie, że też jakby się tam "zatkało" i naprawdę chyba się przytkalo bo poczułam nagle mega skurcz i wylazl wielki skrzep ☹️ był tak wielki, że aż zaczęłam panikowac czy to normalne i co robić... Później jak już się odetkalo to leciało jak z kranu 😑 straszne to było. Mam nadzieję, że u Ciebie to nie to

Ból jak skurwysyn a nic nie chce lecieć. Zatkało się czy co?
Wzięłam już DicloDuo oraz Nimesil i leżę na kanapie żeby przetrwać.
Mnie dzień przed też bolało już tak fest ale bałam się brać cokolwiek bo ciągle myślałam, że może jednak jestem w tej ciąży i że zaszkodzi czy coś. Głupie totalnie ale nadzieja ciągle byla

No to mamy piękna niedziele [emoji3059]
A teraz pytanie o apki...
Ktoś pisał o „mój kalendarzyk”? Może jakiś link do ściągnięcia, bo wpisuje w wujka Google i nie wiem która to [emoji85]

Proszę Bardzo! [emoji7]

kochana, nie ma sie czego bac! nawet jesli nie zaskoczylo, to tzreba myslec pozytywnie. duzo przyjemnych chwil z partnerem jeszcze, hehe. nie ma co trzymac siebie sama w niepewnosci. pamietaj, ze kazdy nowy dzien zawsze przynosi cos dobrego! czekamy az nam sie pochwalisz dwoma kreseczkami!!! trzymam mocno kciuki.
Dziękuję za wsparcie :) bardzo bym chciała żeby się udało i jutro zano zrobię ten test , oby były dwie kreseczki ❤️😙

Kochana nie traktuj tego jak porażki to niczyja wina. Organizm rzadzi się własnymi prawami. NIe ma sie co łamać tylko regenerować siły,
Wiem , miałam wcześniej zaburzenia hormonalne i boje się że dalej je mam.. a przyowapam teraz luteinę przez kilka miesięcy i jak nie wyjdzie nic to idę do ginekologa

reklama
U mnie trzy dni przed terminem @ i pojawił się bardzo gęsty biały śluz, taki klejący. Rano miałam go bardzo dużo na wkładce. Dziwne, bo do tej pory miałam dużo wodnistego śluzu przed @, ale to już po owu, a tym miesiącu miałam totalnie sucho i pojawiło nagle dziś na ostatnią chwilę. Pewnie jednak organizm zdecydował się na @.

Do góry