reklama
bleucoco
Fanka BB :)
No pewnie, że damy w razie coNiestety Analiza to też moje drugie imię ..
Gdybyście jednak skusiły się na test jutro to dajcie znać jak wynik
Wesoła_Aga
Ja jutro 12 h w pracy, także nie będzie czasu na myślenie . Zresztą niehandlowa, także testu się nie kupi a w domu sztuk zero, żeby nie kusił los o!
W poniedziałek za to przyjeżdża do mnie rodzinka i siedzi do środy , także może dzięki temu mi szybciej zleci czas
W poniedziałek za to przyjeżdża do mnie rodzinka i siedzi do środy , także może dzięki temu mi szybciej zleci czas
Ja namiętnie oglądam filmiki na YouTubie jak dziewczyny robią testy. Zazwyczaj z każdym dniem robi się coraz ciemniejsza. I ten test ze zdjęcia zawsze wychodzi najładniejsza. Zamówiłam na allegro podobne ,[emoji16]Dla ciekawskich: znalazłam takie porównanie intensywności kreseczki po dwóch dniach
Czyli jednak 2 dni mogą robić różnicę
Dwa+Trzy
Nawet sporą Chociaż w dwóch pierwszych ciążach szału z intensywnością drugiej kreski długo nie byłoDla ciekawskich: znalazłam takie porównanie intensywności kreseczki po dwóch dniach
Czyli jednak 2 dni mogą robić różnicę
W tym porównaniu najciemniejszy test jest zrobiony dzień przed terminem @
Załączniki
Ja akurat lubię wszystko widzieć i czuję się wtedy spokojniejsza U mnie to jest raczej kwestia charakteru aniżeli świrowanie i doszukiwanie się. Na początku starań rok temu świrował, teraz już jestem za stara bo za dużo niepowodzeń było Teraz to tylko podekscytowanie
Też tak mam z analizowaniem i tym, że chciałoby się mieć wszystko pod kontroląNiestety Analiza to też moje drugie imię ..
Gdybyście jednak skusiły się na test jutro to dajcie znać jak wynik
Dwa+Trzy
Piona! Szkoda, że to wcale życia nie ułatwiaTeż tak mam z analizowaniem i tym, że chciałoby się mieć wszystko pod kontrolą
bleucoco
Śliczniutkie Jak ja bym takie chciała! Albo nawet taką bladą hahaNawet sporą Chociaż w dwóch pierwszych ciążach szału z intensywnością drugiej kreski długo nie było
W tym porównaniu najciemniejszy test jest zrobiony dzień przed terminem @
reklama
Alwinka
Nie samoistne, byłam u dwóch ginekologow, podstawowe badania ok. Mamy próbować, jeden w w ogole kazał czekać to dopiero teraz od tego cyklu bym miała zaczynać. Kolejny i w szpitalu mowili ze moznemy odrazu i jak sie przez 6 cykli nie uda to sie dopiero sie ewentualnie zglosic. To jeszcze jeden cykl jak sie nie uda to pojde w lutym lub marcu i bedziemy chyba dzialac cos wiecejglowa do gory! na pewno sie uda!!! moze wybierz sie do lekarza w celu sprawdzenia wszystkiego, zleci jakies badania, moze zrobi usg... mialas robiony zabieg lyzeczkowania? czasem zrosty moga byc przyczyna rozregulowanych cyklów. mysle ze lekarz zleci odpowiednie badania i przeprowadzi diagnostyke.