reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dla ciekawskich: znalazłam takie porównanie intensywności kreseczki po dwóch dniach :)

Czyli jednak 2 dni mogą robić różnicę :D

Załączniki

• A0B64E51-1B06-477E-92AE-05416336B241.jpeg
    A0B64E51-1B06-477E-92AE-05416336B241.jpeg
    159,6 KB · Wyświetleń: 117
reklama
Ja jutro 12 h w pracy, także nie będzie czasu na myślenie :-) :). Zresztą niehandlowa, także testu się nie kupi a w domu sztuk zero, żeby nie kusił los o!

W poniedziałek za to przyjeżdża do mnie rodzinka i siedzi do środy , także może dzięki temu mi szybciej zleci czas :)

Dla ciekawskich: znalazłam takie porównanie intensywności kreseczki po dwóch dniach :)

Ja namiętnie oglądam filmiki na YouTubie jak dziewczyny robią testy. Zazwyczaj z każdym dniem robi się coraz ciemniejsza. I ten test ze zdjęcia zawsze wychodzi najładniejsza. Zamówiłam na allegro podobne ,[emoji16]

Nawet sporą ;) Chociaż w dwóch pierwszych ciążach szału z intensywnością drugiej kreski długo nie było ;)

W tym porównaniu najciemniejszy test jest zrobiony dzień przed terminem @ :)

Załączniki

• 20191230_074140-01.jpeg
    20191230_074140-01.jpeg
    933,8 KB · Wyświetleń: 73
  • 20191230_151509(1)-01.jpeg
    20191230_151509(1)-01.jpeg
    658,5 KB · Wyświetleń: 70
  • 20191231_141158_HDR-01.jpeg
    20191231_141158_HDR-01.jpeg
    903 KB · Wyświetleń: 71
  • 20200102_170124(1)-01.jpeg
    20200102_170124(1)-01.jpeg
    529,3 KB · Wyświetleń: 71
Ja akurat lubię wszystko widzieć i czuję się wtedy spokojniejsza :) U mnie to jest raczej kwestia charakteru aniżeli świrowanie i doszukiwanie się. Na początku starań rok temu świrował, teraz już jestem za stara bo za dużo niepowodzeń było 😂Teraz to tylko podekscytowanie :)
Niestety Analiza to też moje drugie imię .. ;)

Gdybyście jednak skusiły się na test jutro to dajcie znać jak wynik :D
Też tak mam z analizowaniem i tym, że chciałoby się mieć wszystko pod kontrolą 😄

reklama
glowa do gory! na pewno sie uda!!! moze wybierz sie do lekarza w celu sprawdzenia wszystkiego, zleci jakies badania, moze zrobi usg... mialas robiony zabieg lyzeczkowania? czasem zrosty moga byc przyczyna rozregulowanych cyklów. mysle ze lekarz zleci odpowiednie badania i przeprowadzi diagnostyke.
Nie samoistne, byłam u dwóch ginekologow, podstawowe badania ok. Mamy próbować, jeden w w ogole kazał czekać to dopiero teraz od tego cyklu bym miała zaczynać. Kolejny i w szpitalu mowili ze moznemy odrazu i jak sie przez 6 cykli nie uda to sie dopiero sie ewentualnie zglosic. To jeszcze jeden cykl jak sie nie uda to pojde w lutym lub marcu i bedziemy chyba dzialac cos wiecej 🤷‍♀️😋

Do góry