reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Też tak mam z analizowaniem i tym, że chciałoby się mieć wszystko pod kontrolą 😄
Dokładnie! Samego zajścia kontrolować nie możemy, to chociaż wszystko inne trzeba mieć pod kontrolą :D Ale lekarze zawsze mnie chwalą jak ze mną rozmawiają i coś tłumaczą (też pod kątem innych chorób czy jak pomagałam przy mojej zmarłej już babuni w szpitalu), że mogą ze mną normalnie pogadać i ja wszystko rozumiem a nie jakiś laik co nie wie podstawowych rzeczy 😂 Dzięki temu też można wiele więcej się od tych lekarzy dowiedzieć jak też wiadomo o co pytać!

Czy tylko ja mam wrażenie, że piszę od wczoraj jak połamana? 😂 Mylą mi się słowa albo np. brałam teraz prysznic i chciałam umyć buzię i zmoczyłam ją a nałożyłam szampon na suche jeszcze włosy 😂 I nagle takie „wtf?” 🤷🏼‍♀️🙈

reklama
Mi testy wariowały i Ginka kazała je wyrzucić. Oczywiście tego nie zrobiłam i w grudniu trochę żałowałam bo od początku były High a PIK trwał od kilku dni do wyczerpania testów więc mimo intuicji bałam się, że znowu bezowulacyjny.
Ale tak, bywa i w drugą stronę, nic nic i nagle krecha :) Spokojnie czekaj na rozwój sytuacji :)
Testy cały czas te same robisz?

Tak te same. Wcześniej miałam tak ze pokazywały kreski blade Ok 5 dni przed owu. Ale tez pokazywały te kreski przy bezowulacyjny (torbiel). I fak się nie staram ale chce wiedzieć czy jest owulacja.

Dokładnie! Samego zajścia kontrolować nie możemy, to chociaż wszystko inne trzeba mieć pod kontrolą :D Ale lekarze zawsze mnie chwalą jak ze mną rozmawiają i coś tłumaczą (też pod kątem innych chorób czy jak pomagałam przy mojej zmarłej już babuni w szpitalu), że mogą ze mną normalnie pogadać i ja wszystko rozumiem a nie jakiś laik co nie wie podstawowych rzeczy 😂 Dzięki temu też można wiele więcej się od tych lekarzy dowiedzieć jak też wiadomo o co pytać!

Czy tylko ja mam wrażenie, że piszę od wczoraj jak połamana? 😂 Mylą mi się słowa albo np. brałam teraz prysznic i chciałam umyć buzię i zmoczyłam ją a nałożyłam szampon na suche jeszcze włosy 😂 I nagle takie „wtf?” 🤷🏼‍♀️🙈

Mi to sie zdarza jak się kąpę po 5 rano 😅 szykując się do pracy... Nieludzka pora... Raz użyłam żelu intymnego do paszek - w sumie myśle sobie tam włoski tu włoski a w dupie tam :-D:-D.

Śliczniutkie 😍🙈 Jak ja bym takie chciała! Albo nawet taką bladą haha
Jeszcze chwila :) Wszystkie się doczekacie swoich :)

Tak te same. Wcześniej miałam tak ze pokazywały kreski blade Ok 5 dni przed owu. Ale tez pokazywały te kreski przy bezowulacyjny (torbiel). I fak się nie staram ale chce wiedzieć czy jest owulacja.
Może będzie później, skok LH jest przeważnie nagły. A teraz też robiłaś o tej samej porze? A może wypiłaś więcej i się rozwodniło?

A nawet często przeszkadza[emoji6]
Bardzo.. ;)

Jeszcze chwila :) Wszystkie się doczekacie swoich :)

Może będzie później, skok LH jest przeważnie nagły. A teraz też robiłaś o tej samej porze? A może wypiłaś więcej i się rozwodniło?

Bardzo.. ;)

9.01 miał pęcherzyk 15 mm lekarz powiedział ze jescze Ok 5 dni Maks wiec raczej się nie opóźni chyba ze znowu jakaś jeb.. a torbiel się zrobi i stad brak jakiegokolwiek paska

Może i tak być :) Mi się wydaję, że te chińczyki może czulsze są dlatego często padają stwierdzenia, że wadliwe a tak naprawdę może wykrywają mega wczesną ciążę, która nie zawsze się utrzymuje. Nie wiem. Wolę już nic nie analizować.
We wtorek mam wizytę i stres okropny bo nigdy wcześniej tak szybko.nie wychodziły piękne krechy i Beta wolniej przyrastała a niestety szybki przyrost też nie zawsze oznacza, że wszystko w porządku.
Walka o 2 kreski to dopiero początek , później stres też nie odpuszcza i tak do końca Naszych dni :)
Nerwy,wątpliwości i analiza ;) Najpierw cienie, później skurcze, następnie kupki,oddechy , przewroty i pierwsze kroki haha Ciągle na coś się czeka :D
Moze blizniaki jak u mnie 😂

reklama
9.01 miał pęcherzyk 15 mm lekarz powiedział ze jescze Ok 5 dni Maks wiec raczej się nie opóźni chyba ze znowu jakaś jeb.. a torbiel się zrobi i stad brak jakiegokolwiek paska
Trzymam kciuki, żeby Cię jutro test uspokoił :)

Moze blizniaki jak u mnie 😂
Mąż twierdzi, że Trojaczki haha Zobaczymy, jak będzie Jemu do śmiechu jeśli faktycznie będzie więcej niż jedna Kropka :D
Jakie miałaś przyrosty Bety?

Do góry