reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Też tak mam z analizowaniem i tym, że chciałoby się mieć wszystko pod kontrolą 😄
Dokładnie! Samego zajścia kontrolować nie możemy, to chociaż wszystko inne trzeba mieć pod kontrolą :D Ale lekarze zawsze mnie chwalą jak ze mną rozmawiają i coś tłumaczą (też pod kątem innych chorób czy jak pomagałam przy mojej zmarłej już babuni w szpitalu), że mogą ze mną normalnie pogadać i ja wszystko rozumiem a nie jakiś laik co nie wie podstawowych rzeczy 😂 Dzięki temu też można wiele więcej się od tych lekarzy dowiedzieć jak też wiadomo o co pytać!

Czy tylko ja mam wrażenie, że piszę od wczoraj jak połamana? 😂 Mylą mi się słowa albo np. brałam teraz prysznic i chciałam umyć buzię i zmoczyłam ją a nałożyłam szampon na suche jeszcze włosy 😂 I nagle takie „wtf?” 🤷🏼‍♀️🙈

reklama
Mi testy wariowały i Ginka kazała je wyrzucić. Oczywiście tego nie zrobiłam i w grudniu trochę żałowałam bo od początku były High a PIK trwał od kilku dni do wyczerpania testów więc mimo intuicji bałam się, że znowu bezowulacyjny.
Ale tak, bywa i w drugą stronę, nic nic i nagle krecha :) Spokojnie czekaj na rozwój sytuacji :)
Testy cały czas te same robisz?

Tak te same. Wcześniej miałam tak ze pokazywały kreski blade Ok 5 dni przed owu. Ale tez pokazywały te kreski przy bezowulacyjny (torbiel). I fak się nie staram ale chce wiedzieć czy jest owulacja.

Dokładnie! Samego zajścia kontrolować nie możemy, to chociaż wszystko inne trzeba mieć pod kontrolą :D Ale lekarze zawsze mnie chwalą jak ze mną rozmawiają i coś tłumaczą (też pod kątem innych chorób czy jak pomagałam przy mojej zmarłej już babuni w szpitalu), że mogą ze mną normalnie pogadać i ja wszystko rozumiem a nie jakiś laik co nie wie podstawowych rzeczy 😂 Dzięki temu też można wiele więcej się od tych lekarzy dowiedzieć jak też wiadomo o co pytać!

Czy tylko ja mam wrażenie, że piszę od wczoraj jak połamana? 😂 Mylą mi się słowa albo np. brałam teraz prysznic i chciałam umyć buzię i zmoczyłam ją a nałożyłam szampon na suche jeszcze włosy 😂 I nagle takie „wtf?” 🤷🏼‍♀️🙈

Mi to sie zdarza jak się kąpę po 5 rano 😅 szykując się do pracy... Nieludzka pora... Raz użyłam żelu intymnego do paszek - w sumie myśle sobie tam włoski tu włoski a w dupie tam :-D:-D.

Śliczniutkie 😍🙈 Jak ja bym takie chciała! Albo nawet taką bladą haha
Jeszcze chwila :) Wszystkie się doczekacie swoich :)

Tak te same. Wcześniej miałam tak ze pokazywały kreski blade Ok 5 dni przed owu. Ale tez pokazywały te kreski przy bezowulacyjny (torbiel). I fak się nie staram ale chce wiedzieć czy jest owulacja.
Może będzie później, skok LH jest przeważnie nagły. A teraz też robiłaś o tej samej porze? A może wypiłaś więcej i się rozwodniło?

A nawet często przeszkadza[emoji6]
Bardzo.. ;)

Jeszcze chwila :) Wszystkie się doczekacie swoich :)

Może będzie później, skok LH jest przeważnie nagły. A teraz też robiłaś o tej samej porze? A może wypiłaś więcej i się rozwodniło?

Bardzo.. ;)

9.01 miał pęcherzyk 15 mm lekarz powiedział ze jescze Ok 5 dni Maks wiec raczej się nie opóźni chyba ze znowu jakaś jeb.. a torbiel się zrobi i stad brak jakiegokolwiek paska

Może i tak być :) Mi się wydaję, że te chińczyki może czulsze są dlatego często padają stwierdzenia, że wadliwe a tak naprawdę może wykrywają mega wczesną ciążę, która nie zawsze się utrzymuje. Nie wiem. Wolę już nic nie analizować.
We wtorek mam wizytę i stres okropny bo nigdy wcześniej tak szybko.nie wychodziły piękne krechy i Beta wolniej przyrastała a niestety szybki przyrost też nie zawsze oznacza, że wszystko w porządku.
Walka o 2 kreski to dopiero początek , później stres też nie odpuszcza i tak do końca Naszych dni :)
Nerwy,wątpliwości i analiza ;) Najpierw cienie, później skurcze, następnie kupki,oddechy , przewroty i pierwsze kroki haha Ciągle na coś się czeka :D
Moze blizniaki jak u mnie 😂

reklama
9.01 miał pęcherzyk 15 mm lekarz powiedział ze jescze Ok 5 dni Maks wiec raczej się nie opóźni chyba ze znowu jakaś jeb.. a torbiel się zrobi i stad brak jakiegokolwiek paska
Trzymam kciuki, żeby Cię jutro test uspokoił :)

Moze blizniaki jak u mnie 😂
Mąż twierdzi, że Trojaczki haha Zobaczymy, jak będzie Jemu do śmiechu jeśli faktycznie będzie więcej niż jedna Kropka :D
Jakie miałaś przyrosty Bety?

Do góry