reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A masz okres czy plamienia?
Witam się z wami ponownie. To mój test który robiłam 3 dni temu. Wczoraj plamienie a dziś okres.
To była ciąża biochemiczna ??
Jestem 2 miesiące po łyżeczkowaniu, czy może poziom bhcg jeszcze nie spadł.
W każdym razie na nowo zaczynamy się starać. W poniedziałek ginekolog. Poproszę o badania.
W zasadzie jakbym nie spieszyła się z testem to bym nie wiedziała.Zobacz załącznik 1066393

reklama
Mam problem bo już nie wiem jak się obserwować. W 12dc byłamu gina, pobrała mi próbkę do cytologi. Śluz był mętny ale ciągnący i było go bardzo dużo. Gin powiedziała że płodny jak nic i że z cytologią może być problem bo tak się ciągnął jak białko kurze. Dziś OWU a tego śluzu już nie ma, jest wilgotno ale inaczej. Nie zrobiłam testów i bardzo tego żałuje teraz😕 myślicie że OWU przyszło szybciej? Szyjka otwarta, wysoko i miękko🤪

Zazdroszę Wam tego testowania, też bym już chciała [emoji85][emoji4] ale trzymam za wszystkie mocno kciuki [emoji3059] ale wiecie co, trochę z innej beczki, ostatnio naczytałam się o celiaki i stwierdziłam że ja chyba mam, zapisałam się na krew dziś jadę wynik za tydzień.
I rozmawiałam z moja klientka którą jest lekarzem i ona powiedziała że duży problem z zajściem w ciążę jest przy celiace, a czasem jest ona utajona i nie daje objawów. A zwykła morfologia jej nie pokaże. I potem pytania jesteśmy zdrowi A tyle się staramy. I mam przykład dziewczyny która właśnie to zrobiła wzięła się za siebie pilnowała się diety bezglutenowej i jak już była świadoma to zaszła w ciążę [emoji3516] po prostu szok, ile rzeczy wpływa na tą płodność

Mam problem bo już nie wiem jak się obserwować. W 12dc byłamu gina, pobrała mi próbkę do cytologi. Śluz był mętny ale ciągnący i było go bardzo dużo. Gin powiedziała że płodny jak nic i że z cytologią może być problem bo tak się ciągnął jak białko kurze. Dziś OWU a tego śluzu już nie ma, jest wilgotno ale inaczej. Nie zrobiłam testów i bardzo tego żałuje teraz😕 myślicie że OWU przyszło szybciej? Szyjka otwarta, wysoko i miękko🤪
Edit: dziś 14dc, przy 27-28 cyklach

Jeśli otwarta wysoko i miękka to owu.

Wlazłam pod koldre i tak mi cieplo ze nie chcialam wstawac. Moglam jeszcze porownac do 12 kilogramowego spiacego psa, ewentualnie do instrukcji obslugi testow owulacyjnych :D ładowarka byla chyba najlepszym odniesieniem :)
Haha uwielbiam to 😂 Pies z tabletką na nosie 😂 Wyobrażam sobie jego spojrzenie takie z politowaniem na matkę 😂

PS Zazdro łóżka! Ja w pracy. Po ostatnich2 dniach przygód z cyckami i skurczami w macicy i wczorajszym plamieni, dziś jestem z jednej strony trochę bez sił, a z drugiej przepełnia mnieenergia, co w konsekwencji powoduje, że trzęsą mi się nogi i ręce, jestem rozkojarzona i mam 1000 myśli na minutę 😂 Niech ten dzień się skończy 😂

reklama
Wy przynajmniej wiecie kiedy możecie mieć owulacje i później @ ja przy moich bardzo nieregularnyh miesiączkach mogę co najwyżej się domyślać kiedy i czy w ogóle była owulacja a test będę robić od 26 dc aż do @ 🙊😅

Do góry