reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Haha uwielbiam to 😂 Pies z tabletką na nosie 😂 Wyobrażam sobie jego spojrzenie takie z politowaniem na matkę 😂

PS Zazdro łóżka! Ja w pracy. Po ostatnich2 dniach przygód z cyckami i skurczami w macicy i wczorajszym plamieni, dziś jestem z jednej strony trochę bez sił, a z drugiej przepełnia mnieenergia, co w konsekwencji powoduje, że trzęsą mi się nogi i ręce, jestem rozkojarzona i mam 1000 myśli na minutę 😂 Niech ten dzień się skończy 😂
Potwierdzam, niech się już skończy.

reklama
Wy przynajmniej wiecie kiedy możecie mieć owulacje i później @ ja przy moich bardzo nieregularnyh miesiączkach mogę co najwyżej się domyślać kiedy i czy w ogóle była owulacja a test będę robić od 26 dc aż do @ 🙊😅
Ja też się domyślam bo moja szyjka po porodzie jest delikatnie mówiąc jakaś inna 😒 ciągle jakaś twarda, otwarta i jakby nisko.

Haha uwielbiam to 😂 Pies z tabletką na nosie 😂 Wyobrażam sobie jego spojrzenie takie z politowaniem na matkę 😂

PS Zazdro łóżka! Ja w pracy. Po ostatnich2 dniach przygód z cyckami i skurczami w macicy i wczorajszym plamieni, dziś jestem z jednej strony trochę bez sił, a z drugiej przepełnia mnieenergia, co w konsekwencji powoduje, że trzęsą mi się nogi i ręce, jestem rozkojarzona i mam 1000 myśli na minutę 😂 Niech ten dzień się skończy 😂

To taki leń ze nawet by sie nie ruszył :) jego rusza tylko spacer i to nie zawsze albo jak ktos ma jedzenie :) no juz 3 miesiac w lozku po urazie kolana. Dobrze ze mam do kogo sie odezwac, bo bym zwariowala :) ale do pracy boje sie wracac, bo sie boje ze mi to tak dobrze zaczety cykl zepsuje... boje sie ze jak przyjdzie do powrotu to mi sie i cykl przedluzy i wszystko pojdzie w cholere... ehh....

To taki leń ze nawet by sie nie ruszył :) jego rusza tylko spacer i to nie zawsze albo jak ktos ma jedzenie :) no juz 3 miesiac w lozku po urazie kolana. Dobrze ze mam do kogo sie odezwac, bo bym zwariowala :) ale do pracy boje sie wracac, bo sie boje ze mi to tak dobrze zaczety cykl zepsuje... boje sie ze jak przyjdzie do powrotu to mi sie i cykl przedluzy i wszystko pojdzie w cholere... ehh....

A co z Twoją pracą nie tak? Stres czy wyczerpanie fizyczne?
Ja zanim zmieniłam na obecną, miałam dość stresującą i potrafił mi się okres spóźniać 3-4dni 😟 strasznie mnie to denerwowało...

reklama
Ok, to teraz bym chciała spróbować może z testami owulacyjnymi i może jakaś suplementacja? Czy testy owu się u was sprawdzają? Mają sens jeśli ja czuję zawsze owulacje? Boli mnie wtedy dość intensywnie jajnik [emoji846] ma to sens? I czy polecacie jakieś suplementy może które mogłabym sobie brać aby zwiększyć szansę na ll?

Poszukaj sobie na necie co jesc aby poprawic endometrium. Tam jets wiele rzeczy wypisanych wpływających na płodność. Oczywiście kwas foliowy, omega 3 i takie tam. Niedługo się uda wierze w to [emoji8]

Do góry