reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dorzucam znów fotę mi mega pomogła ogarniać i w zasadzie przez połowę cyklu się zgadza:)
A mi się to nie zgadza coś, bo na początku cyklu przecież szyjka nie może być zamknięta tylko otwarta bo przecież jakoś krew musi wypłynąć, no chyba że oni to jakoś inaczej liczą początek cyklu. A i ja to jakiś ewenement jestem bo moja szyjka jakaś jakby ciągle twarda i otwarta :p a takiej nigdzie nie ma w opisie :D

A mi się to nie zgadza coś, bo na początku cyklu przecież szyjka nie może być zamknięta tylko otwarta bo przecież jakoś krew musi wypłynąć, no chyba że oni to jakoś inaczej liczą początek cyklu. A i ja to jakiś ewenement jestem bo moja szyjka jakaś jakby ciągle twarda i otwarta :p a takiej nigdzie nie ma w opisie :D
Mi według tego odpisu w ogóle się nie obniżyła a jestem przed @ 😒

Hmm nie wiem już sama🙃 ja zrozumiałam że obrazek pokazuje szyjkę od 4tego dnia cyklu. Potem jest twarda przez kilka dni (3) czyli od okolo 7/8dnia staje się miękka. Po owulce jest znów twarda:) tak ja to czytałam

reklama
A to ciążowe? Jeśli tak to piękna ciąża!
Dziewczyny! Nie wierze...
Oczywiscie nie wytrzymalam do jutra a to jutro planowo powinnam dostac okres.
Chyba zwariuje [emoji7]
Nie wiem co ze soba zrobic, gapie sie w te testy i nie wierze...
Przez ostatnie dwa dni boli mnie brzuch, jak na okres tylko mocniej. Bylam pewna ze @ zawita szybciej ale nic sie nie dzialo...
Czy to normalne?
Zobacz załącznik 1066370

Do góry