reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dobrze ze przypomnialyscie bo juz mialam sie polozyc :) sniadanie i witaminki. Cos kupilam sobie ale wczoraj rozmawialam z ginem to mi wypisal Omegamed Optima gdzie raz ze nie jest do dostania w moim miescie a dwa ze jest diaaaaabelsko drogi. Ja mam cos takiego:
A mogłabyś pokazać jak duże są te tabletki? Bo ja mam gigantyczny problem z przelylaniem wielkich tabletek ☹️ i szukam czegoś w tym stylu ale najlepiej żeby nie było w kapsułkach i nie było duże

reklama
Powtórz po 48h 😘
Hej nie wiem czy to ma sens jeśli beta była robiona w 29dc i wyszła ujemna jakby nie było teoretycznie 2 dni przed @ która na ten dzień wyliczyła sobie aplikacja flo jako cykl 30dniowy. Jeśli patrzeć na cykl poprzedni możnaby się pokusic o oczekiwanie @ najwczesniej Dzień później czyli cykl 31dniowy czyli beta wykonana teoretycznie 3dni przed @ jeśli by coś było powinna wyjść już pozytywna. W niedzielę różowe plamienie wczoraj rano tez. Póki co odpuszczam sobie betę i czekam na okres mam zapas testów ciążowych w domu jeśli się do poniedziałku nie pojawi@ to zrobię z ciekawosci, ale na to żeby ciąża się rozwinęła w ogóle i nie okazała się biochemiczna nadziei sobie nie robie. Nie wiem kiedy dokładnie miałam owulacje bo tego nie sprawdzałam ból jajnika prawego miałam od 25 do 27 grudnia czyli 14-16dc chyba że jakimś dziwnym trafem by się przesunęła ale nie chcę sobie nic juz wkrecac. Czekam na rozwój sytuacji .

A mogłabyś pokazać jak duże są te tabletki? Bo ja mam gigantyczny problem z przelylaniem wielkich tabletek ☹️ i szukam czegoś w tym stylu ale najlepiej żeby nie było w kapsułkach i nie było duże

Niestety nie mam nic lepszego pod reka zeby porownac wielkosc :( cos wielkosci tabletki tranu tak mi sie wydaje :)

Załączniki

• 15786451669347474498667281542478.jpg
    15786451669347474498667281542478.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 61
Jak narazie to bardzo skapy ten okres. Podpaska czysta a krew tylko na papierze 🙄 i bardzo ciemna. Może mnie oszczedzi i choć @ będzie skąpa i nie będzie aż tak bolało bo zwykle miesiączki mam bardzo bolesne ☹️ szczególnie 2-3 dzień. Skoro nie ciaza to niech chociaż @ będzie znosna

To sobie poczytałam już głupia.
Że szyjka w pierwszym okresie ciąży może być otwarta i wędrująca góra - dół i dopiero około 6 tygodnia ustawia się we właściwej dla ciąży pozycji.

No to se narobiłam nadziei.
Dorzucam znów fotę mi mega pomogła ogarniać i w zasadzie przez połowę cyklu się zgadza:)

Załączniki

• 05400AB5-7972-41E5-9C06-1649109D119A.jpeg
    05400AB5-7972-41E5-9C06-1649109D119A.jpeg
    71,2 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Do góry