reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A masz okres czy plamienia?
Witam się z wami ponownie. To mój test który robiłam 3 dni temu. Wczoraj plamienie a dziś okres.
To była ciąża biochemiczna ??
Jestem 2 miesiące po łyżeczkowaniu, czy może poziom bhcg jeszcze nie spadł.
W każdym razie na nowo zaczynamy się starać. W poniedziałek ginekolog. Poproszę o badania.
W zasadzie jakbym nie spieszyła się z testem to bym nie wiedziała.Zobacz załącznik 1066393

reklama
Mam problem bo już nie wiem jak się obserwować. W 12dc byłamu gina, pobrała mi próbkę do cytologi. Śluz był mętny ale ciągnący i było go bardzo dużo. Gin powiedziała że płodny jak nic i że z cytologią może być problem bo tak się ciągnął jak białko kurze. Dziś OWU a tego śluzu już nie ma, jest wilgotno ale inaczej. Nie zrobiłam testów i bardzo tego żałuje teraz😕 myślicie że OWU przyszło szybciej? Szyjka otwarta, wysoko i miękko🤪

Zazdroszę Wam tego testowania, też bym już chciała [emoji85][emoji4] ale trzymam za wszystkie mocno kciuki [emoji3059] ale wiecie co, trochę z innej beczki, ostatnio naczytałam się o celiaki i stwierdziłam że ja chyba mam, zapisałam się na krew dziś jadę wynik za tydzień.
I rozmawiałam z moja klientka którą jest lekarzem i ona powiedziała że duży problem z zajściem w ciążę jest przy celiace, a czasem jest ona utajona i nie daje objawów. A zwykła morfologia jej nie pokaże. I potem pytania jesteśmy zdrowi A tyle się staramy. I mam przykład dziewczyny która właśnie to zrobiła wzięła się za siebie pilnowała się diety bezglutenowej i jak już była świadoma to zaszła w ciążę [emoji3516] po prostu szok, ile rzeczy wpływa na tą płodność

Mam problem bo już nie wiem jak się obserwować. W 12dc byłamu gina, pobrała mi próbkę do cytologi. Śluz był mętny ale ciągnący i było go bardzo dużo. Gin powiedziała że płodny jak nic i że z cytologią może być problem bo tak się ciągnął jak białko kurze. Dziś OWU a tego śluzu już nie ma, jest wilgotno ale inaczej. Nie zrobiłam testów i bardzo tego żałuje teraz😕 myślicie że OWU przyszło szybciej? Szyjka otwarta, wysoko i miękko🤪
Edit: dziś 14dc, przy 27-28 cyklach

Jeśli otwarta wysoko i miękka to owu.

Wlazłam pod koldre i tak mi cieplo ze nie chcialam wstawac. Moglam jeszcze porownac do 12 kilogramowego spiacego psa, ewentualnie do instrukcji obslugi testow owulacyjnych :D ładowarka byla chyba najlepszym odniesieniem :)
Haha uwielbiam to 😂 Pies z tabletką na nosie 😂 Wyobrażam sobie jego spojrzenie takie z politowaniem na matkę 😂

PS Zazdro łóżka! Ja w pracy. Po ostatnich2 dniach przygód z cyckami i skurczami w macicy i wczorajszym plamieni, dziś jestem z jednej strony trochę bez sił, a z drugiej przepełnia mnieenergia, co w konsekwencji powoduje, że trzęsą mi się nogi i ręce, jestem rozkojarzona i mam 1000 myśli na minutę 😂 Niech ten dzień się skończy 😂

reklama
Wy przynajmniej wiecie kiedy możecie mieć owulacje i później @ ja przy moich bardzo nieregularnyh miesiączkach mogę co najwyżej się domyślać kiedy i czy w ogóle była owulacja a test będę robić od 26 dc aż do @ 🙊😅

Do góry