reklama
Verona26
Fanka BB :)
Tu chyba nikt nie należy do cierpliwych! [emoji23][emoji23][emoji23] Same narwance! [emoji23][emoji23]
Kurde dawajcie już te ll ! Oby te nastepne dni były na Maxa szczęśliwe [emoji3590] jutro będę robić kolejny test. Nie należę do tych cierpliwych niestety [emoji23]
Verona26
Wzajemnie! [emoji4]Spokojnej nocy wszystkim
Verona26
Ja dziś po pracy nadrabialam 2h [emoji23]
Też muszę iść spać bo jutro na rano ale niestety Izy mam jak pinpongi [emoji23][emoji23][emoji23]
Też muszę iść spać bo jutro na rano ale niestety Izy mam jak pinpongi [emoji23][emoji23][emoji23]
Boze kochany jak tu sie rozkreca co nie wejde to nadrabiac trzeba i zanim dojde do konca to kurcze znow przybywa
Rudaa94
WzajemnieWzajemnie! [emoji4]
Qwertyy77
I jeszcze jedno.. Do wszytskich dziewczyn które cichaczem czytają forum od dłuższego czasu i nie sa pewne czy się udzielać..zrobcie to jeśli macie ochotę! Uważam, że słowa każdej ze staraczek są wartościowe i wnoszą coś w życie każdej z nas ale przede wszytskim pomagają nam samym-autorkom postów
Ja zdecydowałam się po roku starań i żałuję..ze tak późno Miesiąc na forum dał mi więcej wsparcia niż cały zeszły rok w realu.
Ten brak hejtu.. I wasza szczerość..
Jesteście wielkie!
Ja zdecydowałam się po roku starań i żałuję..ze tak późno Miesiąc na forum dał mi więcej wsparcia niż cały zeszły rok w realu.
Ten brak hejtu.. I wasza szczerość..
Jesteście wielkie!
reklama
Rudaa94
Ja dziś po pracy nadrabialam 2h [emoji23]
No mnie znow bezsennosc dopadla... jak ja bym chciala byc juz przed testowaniem . A to dopiero poczatek cyklu. Od weekendu teoretycznie płodne... zalezy jak znow cykl sie ustawi. Ale ostatnio po 27dni to moze i ten z tych krotszych bynajmniej idziemy wg 27 dniowego. Na 16.01 prawdopodobnie owu. maz ma jutro wolne ode mnie w weekend szkoła wiec pewnie tez wroce przezuta i wypluta, ale trzeba sily zbierac tym bardziej ze corka na weekend do dziadkow oby ten miesiac byl szczesliwy