reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Diewczyny.. Jak rozkminic fakt, że test owulacyjny wskazywał na datę 28.12, a okres dostałam dzisiaj? Czyli po 12stu a nie 14stu dniach? Czy to jest normalne?

reklama
No dobra miałam iść spać, poszłam do łazienki na siku a tu na papierze dwie krople czerwonej krwi 😨 I jak tu spać! Teraz będę sprawdzać ciągle co się dzieje😂 Może to jednak @ tydzień wcześniej. Dam Wam znać jutro :)

I jeszcze jedno.. Do wszytskich dziewczyn które cichaczem czytają forum od dłuższego czasu i nie sa pewne czy się udzielać..zrobcie to jeśli macie ochotę! Uważam, że słowa każdej ze staraczek są wartościowe i wnoszą coś w życie każdej z nas :) ale przede wszytskim pomagają nam samym-autorkom postów :)
Ja zdecydowałam się po roku starań i żałuję..ze tak późno 🙂 Miesiąc na forum dał mi więcej wsparcia niż cały zeszły rok w realu.
Ten brak hejtu.. I wasza szczerość..
Jesteście wielkie! 😍😍

reklama
Ja dziś po pracy nadrabialam 2h [emoji23]
Też muszę iść spać bo jutro na rano ale niestety Izy mam jak pinpongi [emoji23][emoji23][emoji23]

No mnie znow bezsennosc dopadla... jak ja bym chciala byc juz przed testowaniem . A to dopiero poczatek cyklu. Od weekendu teoretycznie płodne... zalezy jak znow cykl sie ustawi. Ale ostatnio po 27dni to moze i ten z tych krotszych :) bynajmniej idziemy wg 27 dniowego. Na 16.01 prawdopodobnie owu. ;) maz ma jutro wolne ode mnie :p w weekend szkoła wiec pewnie tez wroce przezuta i wypluta, ale trzeba sily zbierac ;) tym bardziej ze corka na weekend do dziadkow :) oby ten miesiac byl szczesliwy ✊

Do góry