reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

I jeszcze jedno.. Do wszytskich dziewczyn które cichaczem czytają forum od dłuższego czasu i nie sa pewne czy się udzielać..zrobcie to jeśli macie ochotę! Uważam, że słowa każdej ze staraczek są wartościowe i wnoszą coś w życie każdej z nas :) ale przede wszytskim pomagają nam samym-autorkom postów :)
Ja zdecydowałam się po roku starań i żałuję..ze tak późno 🙂 Miesiąc na forum dał mi więcej wsparcia niż cały zeszły rok w realu.
Ten brak hejtu.. I wasza szczerość..
Jesteście wielkie! 😍😍

I uwaga: TO FORUM WCIAGA NA DLUUUGIE DLUGIE GODZINY, bo są tu same zaj**iste babeczki :)

reklama
No mnie znow bezsennosc dopadla... jak ja bym chciala byc juz przed testowaniem . A to dopiero poczatek cyklu. Od weekendu teoretycznie płodne... zalezy jak znow cykl sie ustawi. Ale ostatnio po 27dni to moze i ten z tych krotszych :) bynajmniej idziemy wg 27 dniowego. Na 16.01 prawdopodobnie owu. ;) maz ma jutro wolne ode mnie [emoji14] w weekend szkoła wiec pewnie tez wroce przezuta i wypluta, ale trzeba sily zbierac ;) tym bardziej ze corka na weekend do dziadkow :) oby ten miesiac byl szczesliwy [emoji110]
Też mam teoretycznie 16 owu. Zawsze testy owu mi pokazują owulacje 19 dc. Cykle nie są super regularne bo 31-33dni.
Oby październikowe dzieci nam się udały [emoji846][emoji846]

Też mam teoretycznie 16 owu. Zawsze testy owu mi pokazują owulacje 19 dc. Cykle nie są super regularne bo 31-33dni.
Od długiego czasu mam w głowie taką myśl, że w październiku byłoby super, bo mój ma wtedy urodziny i zawsze chciałam właśnie wtedy, żeby miał prezent:D

Od długiego czasu mam w głowie taką myśl, że w październiku byłoby super, bo mój ma wtedy urodziny i zawsze chciałam właśnie wtedy, żeby miał prezent:D
A ja z kolei co miesiąc znajdę okazję.. "o, zrobie test, jak będzie pozytywny to super, akurat na moje urodziny", miesiąc pozniej "akurat na walentynki", akurat na dzień kobiet, dzien dziecka.. Dzien ojca.. Dzien nauczyciela.. Dzień strażaka.. Dzień latającego spaghetti 🤣🤣😘

A ja z kolei co miesiąc znajdę okazję.. "o, zrobie test, jak będzie pozytywny to super, akurat na moje urodziny", miesiąc pozniej "akurat na walentynki", akurat na dzień kobiet, dzien dziecka.. Dzien ojca.. Dzien nauczyciela.. Dzień strażaka.. Dzień latającego spaghetti 🤣🤣😘
Hahahaha dzień strażaka 🤣🤣🤣🤣
Każda okazja jest dobra tak naprawdę haha

No u mnie ostatnio po 27 dni. A testy owu zakupie zapas i bede robic od soboty na spokojnie. W tamtym miesiacu tez mi sie wydawalo ze owu byla w Wigilie czyli 18dc i nie pyklo. Sprobujemy w ten sposob. Bynajmniej zarowno moje jak i małża libido wysokie oj wysokie :) z takim tempem caly miesiac w kalendarzyku bedzie w ❤❤❤

No w sumie u mnie test to na walentynki by Byl a w pazdzierniku moja mama ma urodziny ;)

A kiedy dzien latajacego spaghetti ? ;)

No u mnie ostatnio po 27 dni. A testy owu zakupie zapas i bede robic od soboty na spokojnie. W tamtym miesiacu tez mi sie wydawalo ze owu byla w Wigilie czyli 18dc i nie pyklo. Sprobujemy w ten sposob. Bynajmniej zarowno moje jak i małża libido wysokie oj wysokie :) z takim tempem caly miesiac w kalendarzyku bedzie w ❤❤❤

No w sumie u mnie test to na walentynki by Byl a w pazdzierniku moja mama ma urodziny ;)

A kiedy dzien latajacego spaghetti ? ;)
Póki co nie nie ma, ale jak trzeba będzie to my, psychostaraczki zadbamy o to żeby był 🤣 na razie jest taka wiara/sekta :D

Boże i znów mam to samo 😄 nie raz patrzę na testy i myślę sobie, że przecież na sto procent tam coś jest bo przecież widzę, a za chwilę "przecież ta kreska chyba musi tu być?"
No i też znowu nie zasnę normalnie 🙄
Noo..to jest chyba najgorsze. Te niby bladziochy. Niby widac ale chwile czlowiek sie nacieszy i dupa.
Najgorsze jeszcze ze trzeba czekac z testem do rana..

reklama
Do góry