reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Diewczyny.. Jak rozkminic fakt, że test owulacyjny wskazywał na datę 28.12, a okres dostałam dzisiaj? Czyli po 12stu a nie 14stu dniach? Czy to jest normalne?

reklama
No dobra miałam iść spać, poszłam do łazienki na siku a tu na papierze dwie krople czerwonej krwi 😨 I jak tu spać! Teraz będę sprawdzać ciągle co się dzieje😂 Może to jednak @ tydzień wcześniej. Dam Wam znać jutro :)

I jeszcze jedno.. Do wszytskich dziewczyn które cichaczem czytają forum od dłuższego czasu i nie sa pewne czy się udzielać..zrobcie to jeśli macie ochotę! Uważam, że słowa każdej ze staraczek są wartościowe i wnoszą coś w życie każdej z nas :) ale przede wszytskim pomagają nam samym-autorkom postów :)
Ja zdecydowałam się po roku starań i żałuję..ze tak późno 🙂 Miesiąc na forum dał mi więcej wsparcia niż cały zeszły rok w realu.
Ten brak hejtu.. I wasza szczerość..
Jesteście wielkie! 😍😍

reklama
Ja dziś po pracy nadrabialam 2h [emoji23]
Też muszę iść spać bo jutro na rano ale niestety Izy mam jak pinpongi [emoji23][emoji23][emoji23]

No mnie znow bezsennosc dopadla... jak ja bym chciala byc juz przed testowaniem . A to dopiero poczatek cyklu. Od weekendu teoretycznie płodne... zalezy jak znow cykl sie ustawi. Ale ostatnio po 27dni to moze i ten z tych krotszych :) bynajmniej idziemy wg 27 dniowego. Na 16.01 prawdopodobnie owu. ;) maz ma jutro wolne ode mnie :p w weekend szkoła wiec pewnie tez wroce przezuta i wypluta, ale trzeba sily zbierac ;) tym bardziej ze corka na weekend do dziadkow :) oby ten miesiac byl szczesliwy ✊

Do góry