reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
No u mnie ostatnio po 27 dni. A testy owu zakupie zapas i bede robic od soboty na spokojnie. W tamtym miesiacu tez mi sie wydawalo ze owu byla w Wigilie czyli 18dc i nie pyklo. Sprobujemy w ten sposob. Bynajmniej zarowno moje jak i małża libido wysokie oj wysokie :) z takim tempem caly miesiac w kalendarzyku bedzie w [emoji173][emoji173][emoji173]

No w sumie u mnie test to na walentynki by Byl a w pazdzierniku moja mama ma urodziny ;)

A kiedy dzien latajacego spaghetti ? ;)
Zazdroszczę libido. U mnie myślenie - oeeesssuuu znowu muszą być te seksy, a ja wolałabym być na etapie testów ciążowych [emoji1787][emoji1745]. Ale teściowie zabierają synka to może będzie inaczej [emoji3]
Nie raz nie dwa trzeba od siebie odskakiwać bo słychać tupot stópek biegnących do naszej sypialni [emoji6] to trochę psuje nastrój

Zazdroszczę libido. U mnie myślenie - oeeesssuuu znowu muszą być te seksy, a ja wolałabym być na etapie testów ciążowych [emoji1787][emoji1745]. Ale teściowie zabierają synka to może będzie inaczej [emoji3]
Nie raz nie dwa trzeba od siebie odskakiwać bo słychać tupot stópek biegnących do naszej sypialni [emoji6] to trochę psuje nastrój
Eeee..my to wszedzie :D
I dzieci nie przeszkadzaja.
Kuchnia, lazienka..jak leci :D
Ale seks trzeba mega lubiec

No corka to akurat spi jak kamień ;) ale jest jeszcze pies, ktorego nie da sie ani z lozka ani z pokoju wyrzucic. Skubany no ani drgnie. Ale juz do niego przywyklismy i nam nie przeszkadza jego obecnosc, a on do nas wiec jak widzi ze cos sie święci chowa sie pod koldre i idzie spac :) wiec przeszkod brak :) Checi tez są, wiec dzialamy ile sie da :)

Patrze kolezanka chyba moj rocznik ? ;)
Nam nic nie przeszkadza rowniez :) ale jednak co lozko to lozko :) tym bardziej ze chwilowe problemy mam z kolanem to i za bardzo sie nie pogimnastykuje :) druga sprawa mam zbyt fatalnie ustawione mieszkanie zeby tak wszedzie :p

Ja muszę być wyluzowana. A kiedy synek nam jeszcze nie przesypia nocy u siebie to jednak ciężko mi się ponieść chwili [emoji6] To chyba taka trauma z dzieciństwa. Raz weszłam moim rodzicom do pokoju... [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Ja muszę być wyluzowana. A kiedy synek nam jeszcze nie przesypia nocy u siebie to jednak ciężko mi się ponieść chwili [emoji6] To chyba taka trauma z dzieciństwa. Raz weszłam moim rodzicom do pokoju... [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

No u mnie maz sam pilnuje kiedy mloda zasnie :) wyczulił mu sie słuch w ostatnich dniach :) gorzej ze nie slyszy jak mu sie kaze podsunac bo mnie z lozka zwala albo zeby przestał chrapac :) aktualnie mam symfonie. Pies i mąż :) czasami do tego corka dochodzi w drugim pokoju 🤣 ja tu zwariuje :) zeby zasnac musze miec cisze....

reklama
Do góry