Rudaa94
Fanka BB :)
No wlasnie o te wierze slyszalam,ale o swięcie niePóki co nie nie ma, ale jak trzeba będzie to my, psychostaraczki zadbamy o to żeby był na razie jest taka wiara/sekta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie o te wierze slyszalam,ale o swięcie niePóki co nie nie ma, ale jak trzeba będzie to my, psychostaraczki zadbamy o to żeby był na razie jest taka wiara/sekta
Zazdroszczę libido. U mnie myślenie - oeeesssuuu znowu muszą być te seksy, a ja wolałabym być na etapie testów ciążowych [emoji1787][emoji1745]. Ale teściowie zabierają synka to może będzie inaczej [emoji3]No u mnie ostatnio po 27 dni. A testy owu zakupie zapas i bede robic od soboty na spokojnie. W tamtym miesiacu tez mi sie wydawalo ze owu byla w Wigilie czyli 18dc i nie pyklo. Sprobujemy w ten sposob. Bynajmniej zarowno moje jak i małża libido wysokie oj wysokie z takim tempem caly miesiac w kalendarzyku bedzie w [emoji173][emoji173][emoji173]
No w sumie u mnie test to na walentynki by Byl a w pazdzierniku moja mama ma urodziny
A kiedy dzien latajacego spaghetti ?
Eeee..my to wszedzieZazdroszczę libido. U mnie myślenie - oeeesssuuu znowu muszą być te seksy, a ja wolałabym być na etapie testów ciążowych [emoji1787][emoji1745]. Ale teściowie zabierają synka to może będzie inaczej [emoji3]
Nie raz nie dwa trzeba od siebie odskakiwać bo słychać tupot stópek biegnących do naszej sypialni [emoji6] to trochę psuje nastrój
Zazdroszczę libido. U mnie myślenie - oeeesssuuu znowu muszą być te seksy, a ja wolałabym być na etapie testów ciążowych [emoji1787][emoji1745]. Ale teściowie zabierają synka to może będzie inaczej [emoji3]
Nie raz nie dwa trzeba od siebie odskakiwać bo słychać tupot stópek biegnących do naszej sypialni [emoji6] to trochę psuje nastrój
Eeee..my to wszedzie
I dzieci nie przeszkadzaja.
Kuchnia, lazienka..jak leci
Ale seks trzeba mega lubiec
A chyba takPatrze kolezanka chyba moj rocznik ?
Ja muszę być wyluzowana. A kiedy synek nam jeszcze nie przesypia nocy u siebie to jednak ciężko mi się ponieść chwili [emoji6] To chyba taka trauma z dzieciństwa. Raz weszłam moim rodzicom do pokoju... [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Eeee..my to wszedzie
I dzieci nie przeszkadzaja.
Kuchnia, lazienka..jak leci
Ale seks trzeba mega lubiec
Ja muszę być wyluzowana. A kiedy synek nam jeszcze nie przesypia nocy u siebie to jednak ciężko mi się ponieść chwili [emoji6] To chyba taka trauma z dzieciństwa. Raz weszłam moim rodzicom do pokoju... [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
A ja znowu mam myśli ,że jestem pewnie złą mamą skoro Bóg nie chce dać mi drugiego dziecka :-/