Tez nosiłam aparat, może dlatego uwielbiam dentystę i orto!Dziewczyny a ja u dentysty i ortodonty mogłabym być dzień i noc [emoji23] nosiłam aparat wiecie jak mi brakowało tych wizyt co 4-6 tygodni [emoji23]
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
W marcu na pewno tak miałam Lekarka mi powiedziała, że to mogła być biochemiczna. Dostałam wtedy duphaston. Inne miesiące chyba były po prostu „nie te”. Zobaczymy co przyniesie tenKochana ja myślę że u mnie właśnie tak było w poprzednim cyklu. Że testy coś tam pokazywały, ale coś nie poszło i organizm sam usunął, samoistnie [emoji4]
Smerfetka94
Raz jestem pozytywnie nastawiona bo widze te kreski , za chwile mysle ze to testowe.Spokojnie, zobaczysz jutro co będzie na teście! Trzymam mocno kciuki! [emoji173]
Idzie wariowac. Jeszcze czuje ze znow pozno zasne
Verona26
Ja właśnie na dniach chce się wybrać do gina [emoji4] I powiem mu o całym poprzednim cyklu ciekawa jestem co mi na to powie[emoji4]
W marcu na pewno tak miałam Lekarka mi powiedziała, że to mogła być biochemiczna. Dostałam wtedy duphaston. Inne miesiące chyba były po prostu „nie te”. Zobaczymy co przyniesie ten
Verona26
Znam to. Ja dwa tygodnie temu tak wojowalam z tymi kredkami. Myslalm że zgupieje. Dwa testy coś pokazy reszta już była białą. [emoji58] Toc to tylko do psychiatryka się nadaje [emoji23][emoji23]
Raz jestem pozytywnie nastawiona bo widze te kreski , za chwile mysle ze to testowe.
sundee23
Boże i znów mam to samo nie raz patrzę na testy i myślę sobie, że przecież na sto procent tam coś jest bo przecież widzę, a za chwilę "przecież ta kreska chyba musi tu być?"Raz jestem pozytywnie nastawiona bo widze te kreski , za chwile mysle ze to testowe.
No i też znowu nie zasnę normalnie
bleucoco
Daj znać koniecznieJa właśnie na dniach chce się wybrać do gina [emoji4] I powiem mu o całym poprzednim cyklu ciekawa jestem co mi na to powie[emoji4]
Matka. Wariatka
Kurde dawajcie już te ll ! Oby te nastepne dni były na Maxa szczęśliwe jutro będę robić kolejny test. Nie należę do tych cierpliwych niestety
Verona26
Pierwsze co zrobię to Wam napiszę! [emoji23][emoji23][emoji85]
Daj znać koniecznie
reklama