reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kochana ja myślę że u mnie właśnie tak było w poprzednim cyklu. Że testy coś tam pokazywały, ale coś nie poszło i organizm sam usunął, samoistnie [emoji4]
W marcu na pewno tak miałam :( Lekarka mi powiedziała, że to mogła być biochemiczna. Dostałam wtedy duphaston. Inne miesiące chyba były po prostu „nie te”. Zobaczymy co przyniesie ten :)

Ja właśnie na dniach chce się wybrać do gina [emoji4] I powiem mu o całym poprzednim cyklu ciekawa jestem co mi na to powie[emoji4]
W marcu na pewno tak miałam :( Lekarka mi powiedziała, że to mogła być biochemiczna. Dostałam wtedy duphaston. Inne miesiące chyba były po prostu „nie te”. Zobaczymy co przyniesie ten :)

Znam to. Ja dwa tygodnie temu tak wojowalam z tymi kredkami. Myslalm że zgupieje. Dwa testy coś pokazy reszta już była białą. [emoji58] Toc to tylko do psychiatryka się nadaje [emoji23][emoji23]
Raz jestem pozytywnie nastawiona bo widze te kreski , za chwile mysle ze to testowe.
Idzie wariowac. Jeszcze czuje ze znow pozno zasne

Raz jestem pozytywnie nastawiona bo widze te kreski , za chwile mysle ze to testowe.
Idzie wariowac. Jeszcze czuje ze znow pozno zasne
Boże i znów mam to samo 😄 nie raz patrzę na testy i myślę sobie, że przecież na sto procent tam coś jest bo przecież widzę, a za chwilę "przecież ta kreska chyba musi tu być?"
No i też znowu nie zasnę normalnie 🙄

reklama
Do góry