reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Drogie moje, zrobiło mi się trochę słabo, poszłam do łazienki, a na wkładce bardzo delikatne takie jasnobrązowe plamienie. Wygląda jakby ktoś pociągnął wyschniętym od farby pędzelkiem if you know what I mean 😂 Owulacja była planowana 31.12-02.01, a wiec 7-9 dni temu. Kurcze a jeśli to plamienie implantacyjne i stąd te wszystkie moje objawy od wczoraj? Czy to może się dziać naprawdę? Do terminu @ zostało 6 dni. Boże zaraz zwymiotuję ze stresu.

Jajniki oczywiscie dalej pobolewają, ale mało. Piersi dalej jak poparzone. Chwilę przed plamieniem miałam silne dłuższe ukłucie jajnika, ale potem przeszło...

Jeżeli owulacja była tego dnia co mówisz i jest rzeczywiście 7-9 dni po niej to bardzo prawdopodobne że płomienie implatacyjne! Byłabyś szczesciara że je masz [emoji4]
Drogie moje, zrobiło mi się trochę słabo, poszłam do łazienki, a na wkładce bardzo delikatne takie jasnobrązowe plamienie. Wygląda jakby ktoś pociągnął wyschniętym od farby pędzelkiem if you know what I mean [emoji23] Owulacja była planowana 31.12-02.01, a wiec 7-9 dni temu. Kurcze a jeśli to plamienie implantacyjne i stąd te wszystkie moje objawy od wczoraj? Czy to może się dziać naprawdę? Do terminu @ zostało 6 dni. Boże zaraz zwymiotuję ze stresu.

Jajniki oczywiscie dalej pobolewają, ale mało. Piersi dalej jak poparzone. Chwilę przed plamieniem miałam silne dłuższe ukłucie jajnika, ale potem przeszło...

Bardzo możliwe:) Trzymam kciuki cały czas za Ciebie, żeby te objawy nie były bez sensu, a nie sądzę żeby tyle rzeczy na raz działo Ci się tak po prostu:)

Drogie moje, zrobiło mi się trochę słabo, poszłam do łazienki, a na wkładce bardzo delikatne takie jasnobrązowe plamienie. Wygląda jakby ktoś pociągnął wyschniętym od farby pędzelkiem if you know what I mean 😂 Owulacja była planowana 31.12-02.01, a wiec 7-9 dni temu. Kurcze a jeśli to plamienie implantacyjne i stąd te wszystkie moje objawy od wczoraj? Czy to może się dziać naprawdę? Do terminu @ zostało 6 dni. Boże zaraz zwymiotuję ze stresu.

reklama
Do góry