reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

W przyszłym tygodniu zrobię sobie kilka badań w 3-5 dc.
Bo jestem przekonana że @ będzie jutro.

Zastanawiam się czy poza LH i FSH coś robić. TSH robiłam jakiś miesiąc temu przy okazji badań okresowych.
Może T3 i T4 zrobię do kompletu.

A w 21 dc progesteron i prolaktynę.
Estradiol się jeszcze bada w tej fazie:)

reklama
Jak synuś pójdzie spać to namiętnie oglądam obce laski które robią testy ciążowe na youtubie [emoji6][emoji1745][emoji1745] ( jak do tego doszło, nie wiem [emoji1787]).

Wczoraj mnie trochę zdziwił jeden test. Obczajacie ten ten clear blue elektroniczny na którym się pojawia napis ciąża? Ja jako gadzeciara chciałam go sobie kupić w tym cyklu, ale wyrzuciłam z koszyka jak zobaczyłam filmik jak babeczka robi testy. Bardzo wcześnie bo 10 dpo. Takie tanie sikance wychodzą jej z delikatną kreską, więc postanawia zrobić ten elektronicznych- droższy. Test pokazuje brak ciąży. Babeczka go bierze, rozkręca, a tam w środku taki zwykły sikaniec jak dodają gratis do testów owu na allegro, a na nim dwie kreski [emoji846] nigdy się nad tym nie zastanawiałam, wydawało mi się że w tych droższych jest jakaś kosmiczna technologia [emoji23]. A nie o takie o zwykle byle co i jeszcze źle odczytuje.
W koszyku mam więc takie różowe. Na filmikach amerykańskich zawsze na nich najwcześniej widać [emoji6] pewnie to nie jest nawet polski odpowiednik tylko podobnie wygląda ale i tak wzięłam dla spokoju psychicznego [emoji6]

reklama
Do góry