Może poprobuj sama? Jak kobieta wie co dokładnie jej sprawia przyjemność to razem jest później łatwiej.Uuu to spoko. Nie pamiętam kiedy miałam orgazm... :-(
PS polecam słuchawkę od prysznica
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może poprobuj sama? Jak kobieta wie co dokładnie jej sprawia przyjemność to razem jest później łatwiej.Uuu to spoko. Nie pamiętam kiedy miałam orgazm... :-(
A kiedy masz miec @? Chyba podobnie do mnie...Chciałabym już wiedzieć wszystko na sto procent
Po antykoncepcji to nie wiem jak mi wypadnie, ale jeśli będzie tak jak być powinno to pod koniec przyszłego tygodnia.A kiedy masz miec @? Chyba podobnie do mnie...
WiadomoChciałabym już wiedzieć wszystko na sto procent
Ja tez juz chciałabym miec spokojna glowe.Po antykoncepcji to nie wiem jak mi wypadnie, ale jeśli będzie tak jak być powinno to pod koniec przyszłego tygodnia.
Cieszę się, że nie jestem z tym samaJa tez juz chciałabym miec spokojna glowe.
Jesli rano nic nie wyjdzie to czekam do srody.
Musimy jakos wytrzymac,nie ma innego wyjścia
Drogie moje, zrobiło mi się trochę słabo, poszłam do łazienki, a na wkładce bardzo delikatne takie jasnobrązowe plamienie. Wygląda jakby ktoś pociągnął wyschniętym od farby pędzelkiem if you know what I mean [emoji23] Owulacja była planowana 31.12-02.01, a wiec 7-9 dni temu. Kurcze a jeśli to plamienie implantacyjne i stąd te wszystkie moje objawy od wczoraj? Czy to może się dziać naprawdę? Do terminu @ zostało 6 dni. Boże zaraz zwymiotuję ze stresu.
Jajniki oczywiscie dalej pobolewają, ale mało. Piersi dalej jak poparzone. Chwilę przed plamieniem miałam silne dłuższe ukłucie jajnika, ale potem przeszło...
Drogie moje, zrobiło mi się trochę słabo, poszłam do łazienki, a na wkładce bardzo delikatne takie jasnobrązowe plamienie. Wygląda jakby ktoś pociągnął wyschniętym od farby pędzelkiem if you know what I mean Owulacja była planowana 31.12-02.01, a wiec 7-9 dni temu. Kurcze a jeśli to plamienie implantacyjne i stąd te wszystkie moje objawy od wczoraj? Czy to może się dziać naprawdę? Do terminu @ zostało 6 dni. Boże zaraz zwymiotuję ze stresu.
Jajniki oczywiscie dalej pobolewają, ale mało. Piersi dalej jak poparzone. Chwilę przed plamieniem miałam silne dłuższe ukłucie jajnika, ale potem przeszło...
Ja plamienie implantacyjne mialam jakos 4 dni przed @. Jasnorozowy sluzJeżeli owulacja była tego dnia co mówisz i jest rzeczywiście 7-9 dni po niej to bardzo prawdopodobne że płomienie implatacyjne! Byłabyś szczesciara że je masz [emoji4]