reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Gratulacje, kolejne ll kreseczki na forum! A dziewczyny powiedzcie mi, ile dni przed owu macie taki ciągnący przezroczysty śluz?? Ja dziś mam 11 dzień DC (licząc od krwawienia z odstawienia), a od wczoraj mega dużo śluzu jak białko jaja. Jak na złość weekend bez męża, a ostatnie przytulanki były w środę i dopiero wieczorem będzie możliwość.. Więc zastanawiam się, czy straciłam ten cykl, czy taki śluz jest dłużej np. kilka dni 🙈🙈 Pytam, bo jak się regularnie kochamy, to ciężko mi zaobserwować jakies zmiany, bo cały czas coś płynie wtedy i nigdy nie wiem..
U mnie stopniowo pojawia sie 4 dni przed.. na poczatku malo, a z kazdym dnie coraz wiecej. Zaraz po owu mam juz sucho.

Ból jak skurwysyn a nic nie chce lecieć. Zatkało się czy co?
Wzięłam już DicloDuo oraz Nimesil i leżę na kanapie żeby przetrwać.
Choć ja pamiętam raz taki okres właśnie, że też jakby się tam "zatkało" i naprawdę chyba się przytkalo bo poczułam nagle mega skurcz i wylazl wielki skrzep ☹️ był tak wielki, że aż zaczęłam panikowac czy to normalne i co robić... Później jak już się odetkalo to leciało jak z kranu 😑 straszne to było. Mam nadzieję, że u Ciebie to nie to

Ból jak skurwysyn a nic nie chce lecieć. Zatkało się czy co?
Wzięłam już DicloDuo oraz Nimesil i leżę na kanapie żeby przetrwać.
Mnie dzień przed też bolało już tak fest ale bałam się brać cokolwiek bo ciągle myślałam, że może jednak jestem w tej ciąży i że zaszkodzi czy coś. Głupie totalnie ale nadzieja ciągle byla

No to mamy piękna niedziele [emoji3059]
A teraz pytanie o apki...
Ktoś pisał o „mój kalendarzyk”? Może jakiś link do ściągnięcia, bo wpisuje w wujka Google i nie wiem która to [emoji85]

Proszę Bardzo! [emoji7]

kochana, nie ma sie czego bac! nawet jesli nie zaskoczylo, to tzreba myslec pozytywnie. duzo przyjemnych chwil z partnerem jeszcze, hehe. nie ma co trzymac siebie sama w niepewnosci. pamietaj, ze kazdy nowy dzien zawsze przynosi cos dobrego! czekamy az nam sie pochwalisz dwoma kreseczkami!!! trzymam mocno kciuki.
Dziękuję za wsparcie :) bardzo bym chciała żeby się udało i jutro zano zrobię ten test , oby były dwie kreseczki ❤️😙

Kochana nie traktuj tego jak porażki to niczyja wina. Organizm rzadzi się własnymi prawami. NIe ma sie co łamać tylko regenerować siły,
Wiem , miałam wcześniej zaburzenia hormonalne i boje się że dalej je mam.. a przyowapam teraz luteinę przez kilka miesięcy i jak nie wyjdzie nic to idę do ginekologa

reklama
U mnie trzy dni przed terminem @ i pojawił się bardzo gęsty biały śluz, taki klejący. Rano miałam go bardzo dużo na wkładce. Dziwne, bo do tej pory miałam dużo wodnistego śluzu przed @, ale to już po owu, a tym miesiącu miałam totalnie sucho i pojawiło nagle dziś na ostatnią chwilę. Pewnie jednak organizm zdecydował się na @.

Do góry