Matka. Wariatka
Fanka BB :)
Hahaha sorry ale rozbawilo mnie to totalnie mam nadzieję, że nie przyjdzie @ wredotaBól jak skurwysyn a nic nie chce lecieć. Zatkało się czy co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha sorry ale rozbawilo mnie to totalnie mam nadzieję, że nie przyjdzie @ wredotaBól jak skurwysyn a nic nie chce lecieć. Zatkało się czy co?
U mnie stopniowo pojawia sie 4 dni przed.. na poczatku malo, a z kazdym dnie coraz wiecej. Zaraz po owu mam juz sucho.Gratulacje, kolejne ll kreseczki na forum! A dziewczyny powiedzcie mi, ile dni przed owu macie taki ciągnący przezroczysty śluz?? Ja dziś mam 11 dzień DC (licząc od krwawienia z odstawienia), a od wczoraj mega dużo śluzu jak białko jaja. Jak na złość weekend bez męża, a ostatnie przytulanki były w środę i dopiero wieczorem będzie możliwość.. Więc zastanawiam się, czy straciłam ten cykl, czy taki śluz jest dłużej np. kilka dni Pytam, bo jak się regularnie kochamy, to ciężko mi zaobserwować jakies zmiany, bo cały czas coś płynie wtedy i nigdy nie wiem..
Choć ja pamiętam raz taki okres właśnie, że też jakby się tam "zatkało" i naprawdę chyba się przytkalo bo poczułam nagle mega skurcz i wylazl wielki skrzep był tak wielki, że aż zaczęłam panikowac czy to normalne i co robić... Później jak już się odetkalo to leciało jak z kranu straszne to było. Mam nadzieję, że u Ciebie to nie toBól jak skurwysyn a nic nie chce lecieć. Zatkało się czy co?
Wzięłam już DicloDuo oraz Nimesil i leżę na kanapie żeby przetrwać.
Mnie dzień przed też bolało już tak fest ale bałam się brać cokolwiek bo ciągle myślałam, że może jednak jestem w tej ciąży i że zaszkodzi czy coś. Głupie totalnie ale nadzieja ciągle bylaBól jak skurwysyn a nic nie chce lecieć. Zatkało się czy co?
Wzięłam już DicloDuo oraz Nimesil i leżę na kanapie żeby przetrwać.
No to mamy piękna niedziele [emoji3059]
A teraz pytanie o apki...
Ktoś pisał o „mój kalendarzyk”? Może jakiś link do ściągnięcia, bo wpisuje w wujka Google i nie wiem która to [emoji85]
Dziękuję za wsparcie bardzo bym chciała żeby się udało i jutro zano zrobię ten test , oby były dwie kreseczkikochana, nie ma sie czego bac! nawet jesli nie zaskoczylo, to tzreba myslec pozytywnie. duzo przyjemnych chwil z partnerem jeszcze, hehe. nie ma co trzymac siebie sama w niepewnosci. pamietaj, ze kazdy nowy dzien zawsze przynosi cos dobrego! czekamy az nam sie pochwalisz dwoma kreseczkami!!! trzymam mocno kciuki.
Wiem , miałam wcześniej zaburzenia hormonalne i boje się że dalej je mam.. a przyowapam teraz luteinę przez kilka miesięcy i jak nie wyjdzie nic to idę do ginekologaKochana nie traktuj tego jak porażki to niczyja wina. Organizm rzadzi się własnymi prawami. NIe ma sie co łamać tylko regenerować siły,
Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie [emoji4] jesteście nieocenione! [emoji3531]
Mam nadzieję, że niedługo wszystko się jakoś ułoży...
Mnie wczoraj lekko pobolewal brzuch i dziś kłuje jajnik prawy . I śluz miałam przezroczysty , jutro ja tescik ! Może na becie też ci coś wyjdzie@Lula171216 u mnie na teście dziś biało a @ jak nie było tak nie ma ale już nie będę testować, w środę pójdę na bete