reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A powiedzcie mi dziewczyny, bo testy owu na takich zwykłych paseczkowych pisało, żeby robić o jednej porze ale nie z porannego moczu, a znowu na clearblue żeby z porannego robić, myślałam że to ma jakieś znaczenie kiedy się robi, więc czemu jest taka rozbieżność?

Robi sie z porannego pierwszego moczu bo wtędy stężenie hormonu jest najwyższe :) Natomiast pani w aptece mówiła, ze te clearblue są bardzo czułe i praktycznie można robić o każdej porze, ale jaka prawda to nie wiem, bo nie robiłam nimi. W aptece u mnie chciała babka 40 zl za niego hehe :D

reklama
Robi sie z porannego pierwszego moczu bo wtędy stężenie hormonu jest najwyższe :) Natomiast pani w aptece mówiła, ze te clearblue są bardzo czułe i praktycznie można robić o każdej porze, ale jaka prawda to nie wiem, bo nie robiłam nimi. W aptece u mnie chciała babka 40 zl za niego hehe :D
No właśnie patrzyłam na allegro, drogie są, ale ta buzka taka motywujaca☺️

Załączniki

• IMG_20200113_092413.jpg
    IMG_20200113_092413.jpg
    955,3 KB · Wyświetleń: 103
Mam problem . Mam pierwszy okres od poronienia i jest zupełnie inny niż zawsze ,bardzoo obfity ,bolesny i źle się czuje myślicie że to normalne że mogło się coś pozmieniac? Czy możliwe jest jakieś zapalenie przydatkow?
Pierwszy raz w życiu mam taki okres który wywołuje u mnie niepokoj

Mam problem . Mam pierwszy okres od poronienia i jest zupełnie inny niż zawsze ,bardzoo obfity ,bolesny i źle się czuje myślicie że to normalne że mogło się coś pozmieniac? Czy możliwe jest jakieś zapalenie przydatkow?
Jak dobrze pamiętam to ja też taki miałam.

Ja też miałam taki, że w łóżku spędziłam 2 dni. Gdzie normalnie muszę pamiętać, z e go mam.

Cześć dziewczyny, powiedzcie mi, czy wasze testy z dnia na dzień ciemniały jakiś znacząco? Bo ja robię trzeci dzień i mam wrażenie że kreska jest taka sama

Edit.
Chodzi mi o ciążowe :)

Cześć dziewczyny, powiedzcie mi, czy wasze testy z dnia na dzień ciemniały jakiś znacząco? Bo ja robię trzeci dzień i mam wrażenie że kreska jest taka sama

Edit.

Tak, powinny zdecydowanie ciemnieć. A czemu nie zrobisz bety? 😉

Dziewczyny co tu tak cicho od rana? Idę testować, ale skoro wczoraj była piękna biel, to dziś też będzie. Mam wrażenie, że boli mnie brzuch na @ 🙄

W weekend nie ma absolutnie szans, mieszkam na zadupiu. Jutro też wątpię czy zrobię bo w szpitalu jak dzwoniłam, Pani powiedziała że przyjmują tylko na pobranie krwi że skierowaniem od lekarza...
Tak, powinny zdecydowanie ciemnieć. A czemu nie zrobisz bety? [emoji6]

reklama

Edit.
A robisz testy z tej samej firmy? Miałam dwa testy z jakiejś firmy (niestety nie pamiętam jakiej już) i na nich kreska była bardzo słaba. Na innych była już ładna mocna. Więc może to te testy które robisz po prostu takie są?

Do góry