reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Jak nie możesz mówić, to nie mów. Ja rozmawiałam tylko z mężem na ten temat. Dopiero po miesiącu czy dwóch byłam w stanie powiedzieć w bardzo krótki sposób o suchych faktach. Do tej pory łezka mi się Oki kręci jak pomyślę, że już moglibyśmy być rodzicami. Najgorszy czas miałam w marcu... W tym czasie przyszedł mi na świat nasz maluszek- dodatkowo mam urodziny... także masakrycznie przeżywałam ten miesiąc... nic mnie nie cieszyło i jeszcze dopadła nas izolacja domową (mnie) bo mąż pracował... więc sama w domu z tymi wszystkim i myślałami...
Trzymaj się!! To przechodzi. Oby towarzyszyły Ci te pozytywne myśli i żeby udało się szybko zajść i donosic ciążę 😘
Aga co się stało? Nie ma mnie tutaj. Nie mów ze u ciebie coś nie tak :(
Wesoła Aga jak u ciebie sytuacja?

Dziewczyny dla tych co robią testy owu. Polecam robić dwa razy dziennie. Ja robilam
Rano- nic, o 16 nic w sensie ledwo co widać a teraz o 21 pik

Załączniki

• D511CFE8-08AE-474B-9C5E-247BD7AF0C1A.jpeg
    D511CFE8-08AE-474B-9C5E-247BD7AF0C1A.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 85
Dzięki Kochana [emoji8] trzymam się w miarę dobrze [emoji846]
Powód nieznany, nie robiłam żadnych badań. Ginekolog mówił że to się zdarza, być może zarodek miał jakieś wady. Cholera to wie. Jeśli spotka mnie to drugi raz to pewnie będę robić dokładne badania. Ja mam pcos a to samo w sobie podobno jest ryzykiem poronień.
Aga kurde tak mi przykro :( Bardzo to smutne mam nadzieje ze się trzymasz :( Znany powód?

W czwartek mój jest owu był pozytywny dzisiaj susza.Zauważyłam ale od dwóch cykli mam problem ze śluzem😏 Pije len mielony, do owulacji stosuje olej z wiesiołka, pije sporo wody,ne wiem jak sobie jeszcze pomóc.

reklama
Możesz mieć śluz w środku. Ja wcale też nie miałam szczególnie dużo śluzu przy owulacji i nigdy mi się nie rozciągał [emoji846]
W czwartek mój jest owu był pozytywny dzisiaj susza.Zauważyłam ale od dwóch cykli mam problem ze śluzem[emoji57] Pije len mielony, do owulacji stosuje olej z wiesiołka, pije sporo wody,ne wiem jak sobie jeszcze pomóc.

Do góry