reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja widzę cień cienia [emoji7]
No właśnie ja też 🤩 Boziu trzymajcie kciuki bo to już tyle miesięcy starań... Eh❤️ myślę że tamten test zrobiłam po prostu za wcześnie... No i o dużej czułości... Dzisiaj mam dopiero dzień planowanej miesiaczki:) ale tak się zastanawiam czy nie powinna ta kreska być mocna skoro dzisiaj ostatni/pierwszy dzień cyklu...

reklama
To normalne, czytałam że wiele dziewczyn po poronieniu miało okres stulecia [emoji2958] mnie też to czeka. Po jakim czasie dostałaś?
Mam problem . Mam pierwszy okres od poronienia i jest zupełnie inny niż zawsze ,bardzoo obfity ,bolesny i źle się czuje myślicie że to normalne że mogło się coś pozmieniac? Czy możliwe jest jakieś zapalenie przydatkow?
Pierwszy raz w życiu mam taki okres który wywołuje u mnie niepokoj

No przecież ciemnieje, ładna kreseczki [emoji3]
Nie wiem, robię jakieś z allegro, bo kupiłam 13 szt [emoji23]
Został mi jeszcze jeden test z apteki ale to jutro go zrobię :)
Wrzucam zdj tych z 3 dni, z tym że pierwszy był wykonany w pt w południe, drugi wczoraj rano i trzeci dzisiaj rano :) 2 są już wyschnięte a dzisiejszy jeszcze nie ;) Zobacz załącznik 1126825

O dzięki za info. A jakie badania robiłaś?
Czy ginekolog mówił Ci że rzeczywiście przez pcos poroniłaś?
Mój niby wiedział że mam pcos, ale nic o tym nie wspomniał odnośnie poronienia.
Owulacje miałam stymulowaną akurat ale dobre i to :)
Tez mam PCOS i dwa poronienia za sobą. Robiłam badania ale wychodzi na to ze u mnie przyczyna jest właśnie PCOS :/ ale mam dwójkę dzieci poczęte naturalnie i donoszone bez problemu wiec jeżeli jest owulacja to się uda :)

Jest kreska [emoji2956]
Hej hej Dziewczyny, znowu się trochę podłącze, kilka dni temu wstawiałam zdj testu na którym coś niby widziałam, wtedy robiłam o czułości 25, dzisiaj o czułości 10 dzisiaj 26dc i wygląda to tak... Znowu chyba nic z tego:( ale nadzieja jest bo jest taka delikatna linia... CO Wy na to? :) Zobacz załącznik 1126828

3,112 może wynik nie wysoki ale może akurat to przeszkadza bo idealnie było by mieć 1-1,5 podobno. To będzie piąty cykl starań przy czym w pierwszym cylku miałam biochemiczną
Ja mam TSH 2,9 i dwóch lekarzy mi zaleciło euthyrox, zaczynając od maleńkiej dawki. Za dwa tygodnie będę robić badanie żeby sprawdzić o ile zmalało. Musimy troszkę zbić 🙃

reklama
Do góry