katherinnn
Fanka BB :)
Jak dla mnie pozytywZobacz załącznik 1109041
Dziewczyny jest pozytyw? Czy prawie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dla mnie pozytywZobacz załącznik 1109041
Zobacz załącznik 1109041
Dziewczyny jest pozytyw? Czy prawie? [emoji6]
Zobacz załącznik 1109041
Wracam do was beta spada . Mam nadzieję że to biochemivzna A nie pozamaviczna .Byłam u lekarza kazał powtórzyć w środę jeśli spadnie to poronienie
Ja przed poronieniem czułam owu, ale to był efekt brania Mio inozytolu. Teraz nie czuje nic, pomimo że dalej go biorę.Dziękuję wszystkim za odpowiedź.
Co do odczuwania owulacji... różnie bywa. Czasem miewam ból, czasem nic nie czuję, a od kiedy robię monitorimg to zawsze mam...[emoji33]
Ja!! I też zostawiam seksy na jutro. Bo były wczoraj.No i zrobiłam jeszcze jeden owulacyjny właśnie teraz i kontrolna jest jaśniejsza od testowej... do owulacji zatem dojdzie gdzieś w przeciągu 12-24h, wczoraj działaliśmy i chyba przełożę działania na jutro na drzemce synka w dzień ależ spontaniczność ale trzeba korzystać bo teraz mamy oboje wolne i możemy tak zrobić, za tydzien wracam do pracy wiec następny cykl będzie znowu ciężki do ogarnięcia ktoś ma akurat owu tak ja?
Jak dla mnie pozytyw
Pozytyw jak nic!
Dzięki dziewczynyMoim zdaniem pozytyw
Zobacz załącznik 1109041
Dziewczyny jest pozytyw? Czy prawie? [emoji6]
Ja chodzę na monitoring w dniach okołoowulacyjnych. Czyli idę koło 13dc (Ja mam długie cykle), potem w dzień, który mi przeliczy, czyli koło 3-5dni (moja owulacja przypada właśnie 18-20dc), potem tydzień po, żeby potwierdzić że pęcherzyk pękł.Jak wygląda monitoring? Chodzisz codziennie na usg? Mam wrażenie że to mega kłopotliwe..
Tak, monitoring pomaga zrozumeic organizm, czesto mialam tak ze myslalałam o owulacja bedzie a na monitoringu wychodzilo ze za 5 dni dopiero...Ja chodzę na monitoring w dniach okołoowulacyjnych. Czyli idę koło 13dc (Ja mam długie cykle), potem w dzień, który mi przeliczy, czyli koło 3-5dni (moja owulacja przypada właśnie 18-20dc), potem tydzień po, żeby potwierdzić że pęcherzyk pękł.
W tym cyklu byłam 9dc, potem 16dc i teraz po owulacji idę.
Także, nie jest tak źle dzięki monitoringom poznałam swój organizm. Warto zrobić kilka takich monitoringów.