reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny już od jakiegoś czasu was podczytuje troszkę. Opowiem wam trochę o sobie jestem mamą 3 chłopaków, ale zawsze w głębi serducha mieliśmy chęci jeszcze na córkę. Wiem że może się nie udać ale kto nie próboję to się nie przekona 😁Z chłopakami nie miałam żadnych problemów każdy udany strzał w pierwszym cyklu a teraz nie idzie. Już od roku się staramy ale bez jakiejś wielkiej spiny co będzie to będzie niestety nie wychodzi. Mam 32 lata do tego problemy z tarczyca już na Euthyroxie. Moja endokrynolog mówiła że mam ostatni dzwonek bo tsh mimo brania leków rośnie nie jakoś drastycznie ale stopniowo zwiększa mi dawki leku. Do tego doszły nieregularne cykle od 27 do 34 dni. Dziś jestem w 23dc staranko było w 16dc bo tak wyszedł test owulacyjny się w tym miesiącu pokusiłam i zrobiłam😁 teraz tylko czekać ale pewnie nic z tego nie będzie... Pozdrawiam was wszystkie
Witaj, oby się udało w tym cyklu 😉

Hey dziewczyny, co tam u was, w którym dc jesteście?

U mnie 20 dc i za 5-6 dni ma planowo przyjść @. Owu była mniej więcej w 12-13 dc. Czuję się normalnie. Piersi bolą jak przed okresem, nerwy wyjątkowo w ryzach (ale to zasługa urlopu), nic nie boli nic nie piecze, mój organizm śpi.
Myślę, że będzie wredna @...

U mnie 20 dc i za 5-6 dni ma planowo przyjść @. Owu była mniej więcej w 12-13 dc. Czuję się normalnie. Piersi bolą jak przed okresem, nerwy wyjątkowo w ryzach (ale to zasługa urlopu), nic nie boli nic nie piecze, mój organizm śpi.
Mimo wszystko trzymam kciuki :D

Hej 😉
Ja 14 dc, sporo jeszcze czasu do testów 🙂 w teorii owu już za mną (12dc), wczoraj mislam takie spięcia podbrzusza, coś jak na okres, w tamtym cyklu tego nie odczuwałam, ale może się nakręcam 🤭 i może to stres.
Niecierpliwie czekam do 1-2 maja.

Hejka :)
Ja 26dc, owulację miałam w 16dc. Mnie od kilku dni bolą brodawki sutkowe, czuję takie mrowienie. Przed okresem zawsze bolały mnie całe piersi, ale nigdy nie mrowiały brodawki. Wczoraj zrobiłam test, bo oczywiście nie mogłam wytrzymać, czułość 25 i wyszedł negatywny. Więc już trochę mi entuzjazm opadł i jak w błędnym kole nastawienie na kolejny cykl. Teoretycznie w czwartek powinna przyjść @ według terminu ostatniej miesiączki, ale czekam do soboty i jak nie przyjdzie to zatestuję. 😈

Przykro mi, ja czuję, że u mnie będzie to samo. Oby tylko okres przyszedł po dupku bo będzie kolejny problem. Bo brak ciąży i okresu nie brzmi dobrze. Chociaż życzę Ci byś okresu nie dostała a test rano wyszedł jednak pozytywny 😉😉😉😉
I jak robiłaś ten test dziś rano?
Przepraszam, że odpisuje tak późno ale mam natłok pracy dziś.
Niestety test z rana biel vizira (robiłam te romanowskie). W nocy współżyliśmy i znów "potok" na penisie i lekko po za. A potem może 2-3 krople na wkładce od rana i nic. Sorry za szczerość. Mdli mnie trochę al to mogłam sobie wmówić.
Nie wiem na kiedy umówić się do gina ;/.
Mam rano i wieczorem stany podgorączkowe 37.2 w ciągu dnia raczej norma,

Może się rozkręci. Niepokojący jest ten stan podgorączkowy. Zadzwoń może uda się na telekonferencje może coś Ci podpowiedza. Przykro mi 😕 ja czuję, że u mnie też będzie rozczarowanie.

reklama

Ja mam 15 dc. Niby już po owu ale różnie to bywa.. Do okresu prawie 2 tyg. Jakoś nie czekam nie nastawiam się.. O dziwo póki co nie mam zamiaru robić testów dopóki nie minie termin ( ale kto wie). Chyba już przestałam mieć nadzieję że się uda bez ingerencji lekarza.. I na to się nastawiam.. Ze minie cała kwarantanna i będziemy mogli się zbadać i wkoncu wiedzieć na czym stoimy :) ale bardzo mnie pocieszają informacje ze komuś się udaje po długich staraniach naturalnie.. Gratulacje dziewczyny 🤗

Do góry