reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Wracam do was beta spada . Mam nadzieję że to biochemivzna A nie pozamaviczna .Byłam u lekarza kazał powtórzyć w środę jeśli spadnie to poronienie
onieeeee. Lucky byłaś moją nadzieja kochana moja tak się cieszyłam twoim szczesciem. Jesze może się okaże że wszystko jest w porzadku czasem się tak zdarza. A jeśli faktycznie spada to nie trac nadziei. Trzymj się. Tulę internetowo

reklama
Jesteśmy w podobnej sytuacji, okres jakoś powinien być jakoś w weekend lub w poniedziałek i w sobotę planuje zrobić pierwszy test... Tylko niepokoi mnie trochę to że mam dzisiaj mocny ból jak na okres, boję się że przyjdzie szybciej a owulacje miałam w zeszły poniedziałek. A ty jak się czujesz?
A ja w sumie normalnie. Bez jakiś większych zmian. Wróciłam właśnie z rolek bo taka ładna pogoda,więc chciałam się poruszać. Jedynie co to mam ciągle uczucie,że mam mokro w majtkach :p chodze do łazienki i spr czy nie ma czerwonej plamy. Nie ma nic, są tylko wilgotne majtki...i to w sumie jak wyschnie to nie zostaje żadna plama ani ślad..

A ja w sumie normalnie. Bez jakiś większych zmian. Wróciłam właśnie z rolek bo taka ładna pogoda,więc chciałam się poruszać. Jedynie co to mam ciągle uczucie,że mam mokro w majtkach :p chodze do łazienki i spr czy nie ma czerwonej plamy. Nie ma nic, są tylko wilgotne majtki...i to w sumie jak wyschnie to nie zostaje żadna plama ani ślad..
Oby okres nie przyszedł... Też tak mam że czuję jakby coś leciało i idę sprawdzić czy to czasem nie to, niepotrzebny stres 😅 do tego ten ból typowo okresowy

ja gdzieś czytałam że właśnie taki śluz jest jak dojdzie do zapłodnienia.... Ja osobiście nie doświadczyłam ale trzymam kciuki :)

Ja dziś z córką poszłam grać w tenisa. Mamy na wiosce jeden kort który jest otwarty. Parę razy nawet udalo nam się do siebie poodbijać. Ale serwy wychodza jej dobrze 😉. Wychodzimy też z piesem na pole niedaleko.

Dziewczyny mam pytanie a propo luteiny.... jak lekarz ją każe brać to jest ta sama luteina co się przyjmuję jako suplement na oczy? czy to jest jakaś na recepte?

No i zrobiłam jeszcze jeden owulacyjny właśnie teraz i kontrolna jest jaśniejsza od testowej... do owulacji zatem dojdzie gdzieś w przeciągu 12-24h, wczoraj działaliśmy i chyba przełożę działania na jutro na drzemce synka w dzień ;) ależ spontaniczność ale trzeba korzystać bo teraz mamy oboje wolne i możemy tak zrobić, za tydzien wracam do pracy wiec następny cykl będzie znowu ciężki do ogarnięcia ;) ktoś ma akurat owu tak ja? ;)

reklama
Do góry