reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Wracam do was beta spada . Mam nadzieję że to biochemivzna A nie pozamaviczna .Byłam u lekarza kazał powtórzyć w środę jeśli spadnie to poronienie
onieeeee. Lucky byłaś moją nadzieja kochana moja tak się cieszyłam twoim szczesciem. Jesze może się okaże że wszystko jest w porzadku czasem się tak zdarza. A jeśli faktycznie spada to nie trac nadziei. Trzymj się. Tulę internetowo

reklama
Jesteśmy w podobnej sytuacji, okres jakoś powinien być jakoś w weekend lub w poniedziałek i w sobotę planuje zrobić pierwszy test... Tylko niepokoi mnie trochę to że mam dzisiaj mocny ból jak na okres, boję się że przyjdzie szybciej a owulacje miałam w zeszły poniedziałek. A ty jak się czujesz?
A ja w sumie normalnie. Bez jakiś większych zmian. Wróciłam właśnie z rolek bo taka ładna pogoda,więc chciałam się poruszać. Jedynie co to mam ciągle uczucie,że mam mokro w majtkach :p chodze do łazienki i spr czy nie ma czerwonej plamy. Nie ma nic, są tylko wilgotne majtki...i to w sumie jak wyschnie to nie zostaje żadna plama ani ślad..

A ja w sumie normalnie. Bez jakiś większych zmian. Wróciłam właśnie z rolek bo taka ładna pogoda,więc chciałam się poruszać. Jedynie co to mam ciągle uczucie,że mam mokro w majtkach :p chodze do łazienki i spr czy nie ma czerwonej plamy. Nie ma nic, są tylko wilgotne majtki...i to w sumie jak wyschnie to nie zostaje żadna plama ani ślad..
Oby okres nie przyszedł... Też tak mam że czuję jakby coś leciało i idę sprawdzić czy to czasem nie to, niepotrzebny stres 😅 do tego ten ból typowo okresowy

ja gdzieś czytałam że właśnie taki śluz jest jak dojdzie do zapłodnienia.... Ja osobiście nie doświadczyłam ale trzymam kciuki :)

Ja dziś z córką poszłam grać w tenisa. Mamy na wiosce jeden kort który jest otwarty. Parę razy nawet udalo nam się do siebie poodbijać. Ale serwy wychodza jej dobrze 😉. Wychodzimy też z piesem na pole niedaleko.

Dziewczyny mam pytanie a propo luteiny.... jak lekarz ją każe brać to jest ta sama luteina co się przyjmuję jako suplement na oczy? czy to jest jakaś na recepte?

No i zrobiłam jeszcze jeden owulacyjny właśnie teraz i kontrolna jest jaśniejsza od testowej... do owulacji zatem dojdzie gdzieś w przeciągu 12-24h, wczoraj działaliśmy i chyba przełożę działania na jutro na drzemce synka w dzień ;) ależ spontaniczność ale trzeba korzystać bo teraz mamy oboje wolne i możemy tak zrobić, za tydzien wracam do pracy wiec następny cykl będzie znowu ciężki do ogarnięcia ;) ktoś ma akurat owu tak ja? ;)

reklama
Do góry