reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny. Wracam do starań. Idę do lekarza ale mimo wszystko chce wrócić do tych wszystkich wspomagaczy. Brałam symfolic ale nie ma go w żadnej aptece. Co innego ale dobrego teraz na fali? Coś na owulację.

Hej dziewczyny. Wracam do starań. Idę do lekarza ale mimo wszystko chce wrócić do tych wszystkich wspomagaczy. Brałam symfolic ale nie ma go w żadnej aptece. Co innego ale dobrego teraz na fali? Coś na owulację.
Ja biorę ovarin, już raz pomógł mi zajść. Teraz wróciłam do tych tabletek, a męża faszeruje fertilman plus 🙂 ale może są jakieś lepsze suple, sama chętnie się dowiem 😁

Super, że wróciłaś [emoji3526] trzymam kciuki za Ciebie [emoji3531]
Ja na ovarinie [emoji2368]

Witaj. Może jeszcze coś wyjdzie z tego cyklu [emoji6]

Coś widzę, jakby przebijało. Ale to takie niepewne. Koniecznie powtórz [emoji6]

O nie - znowu nie pić 3 godziny [emoji849] chciałam zmienić testy owulacyjne na mikroskop bo dużo pije i ciężko mi wytrzymać nawet 2 h. A tym bardziej 3. Myślałam, że już bym nie musiała się męczyć [emoji849] no chyba, żeby robić ten test prostu po wstaniu, po nocy [emoji12]

Działajcie dalej dziś - mogła się przesunąć np o 2 dni [emoji6]
Woda na pewno pomogła. Ja też zauważyłam o wiele więcej śluzu jak zaczęłam więcej pić [emoji6]

Ja też mam zawsze schize z tymi starzejącymi plemnikami. Trzeba wydzielać seksy w okresie owu [emoji6] mi lekarz mówił, żeby co dwa dni. I też mam zawsze ten dylemat. Potem wydaje mi się przy zaczęstych seksach, że zmarnowaliśmy te plemniki i to jeszcze w najważniejszym dniu.
Ale jeśli w tym cyklu się nie uda to już nie będziemy kombinować [emoji38] jest ochota to będą bzyki codziennie. Mi się wydaje, że zmiana strategii co parę miesięcy też jest dobra. Zakładając, że nasienie jest słabe i szybko umiera to czym częściej tym lepiej. Także może u niektórych par to przynosi skutek. Trzeba wszystkiego spróbować.

Ja rano robie po wstaniu ;) termometr w wiadome miejsce, potem szybki “splun” I ide sie szykowac :p

reklama
IMG_20200420_203729.jpg
Dziewczyny jest pozytyw? Czy prawie? 😉

Do góry