reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Cześć Dziewczyny, około dwa tygodnie temu witałam się z Wami pisząc, że to mój pierwszy cykl w którym się staramy. Około 18dc miałam owulacje, dziś jest 27dc, za około 5 dni powinnam mieć @.
Obudziłam się dziś po bardzo realnym śnie w którym odczytałam pozytywny wynik testu 😀 więc zaciekawiona stwierdziłam że zrobię próbę 🙊 Załączam te testy które dziś zrobiłam. Nie nastawiam się jakoś bardzo, ale albo mam urojenia albo tam się powoli rysuje druga kreska, co myślicie? 🤔
Widac 😊

reklama
No wlasnie wystarczy stres, nerwy i wszystko wraca.. staram sie to jakos opanowywac bez lekow, ale nie mozna dac sie temu rozchulac. Po poronieniu bylo ciezko i wtedy musialam sie wspomagac. Teraz nie narzekam ale powiem Wam ze ludzie z nerwica w obecnej sytuacji z koronawirusem nie maja lekko. Ja mam ciagle leki o zdrowie i zycie.. mam dni ze sie strasznie martwie jk to sie potoczy..
A jeszcze te ograniczenia stresują, nie można wyjść swobodnie z domu.

Cześć Dziewczyny, około dwa tygodnie temu witałam się z Wami pisząc, że to mój pierwszy cykl w którym się staramy. Około 18dc miałam owulacje, dziś jest 27dc, za około 5 dni powinnam mieć @.
Obudziłam się dziś po bardzo realnym śnie w którym odczytałam pozytywny wynik testu 😀 więc zaciekawiona stwierdziłam że zrobię próbę 🙊 Załączam te testy które dziś zrobiłam. Nie nastawiam się jakoś bardzo, ale albo mam urojenia albo tam się powoli rysuje druga kreska, co myślicie? 🤔
Widać 😊😊

Jest na pewno! [emoji4]
Obudziłam się dziś po bardzo realnym śnie w którym odczytałam pozytywny wynik testu [emoji3] więc zaciekawiona stwierdziłam że zrobię próbę [emoji87] Załączam te testy które dziś zrobiłam. Nie nastawiam się jakoś bardzo, ale albo mam urojenia albo tam się powoli rysuje druga kreska, co myślicie? [emoji848]

Ja 5 dni do miesiączki i dziś piersi jakieś dziwne skurcze. Nie wiem jak to nazwać. Czy to zwykle nerwobole... Zwariuje naprawdę [emoji43]

Oj widac widać ❤️❤️

Kurcze bylo juz dobrze z infekcją o ktorej pisalam wam jakos tydzien temu chyba i juz nic nie swędziało, nie bylo zaczerwienione a wczoraj znowu to samo. Nie chce zeby sie cos stalo malenstwu 😪😪😪 stosuje te globulki z kwasem mlekowym i krem clotrimazol i przechodzi a jak raz na noc nie włoże to juz na drugi dzien znowu to samo. Do ginekologa bede wydzwaniac w poniedzialek kiedy mnie przyjmie ale czy to jest bardzo groźne? Nie bakteryjna raczej a grzybicza bo zawsze tylko tą miałam...martwie się! 😔 i jeszcze jedno. Boje sie w ogole wsadzic tej globulki...na opakowaniu pisze ze jak najglębiej no ale...moge tak? Niby to jest tez dla kobiet w ciazy ale nie pisze czy tez mam tak pchac tam ten czopek czy nie tak gleboko 😅😅😅
Kochana skoro w ciąży kobiety mogą normalnie uprawiać seks (zazwyczaj) to przez wkładanie tabletki palcem nic złego się nie stanie.

Hej dziewczyny,
Dołączę do waszego grona jeśli pozwolicie 😊
W skrócie o mnie tyle że mam już 2 dzieciaków ale z poprzedniego małżeństwa i marzy mi się Maluch z obecnym 🙂 jestem w 15dc, cykle mam 30d. W piątek mega ból owulacyjny w ciągu dnia, wieczorem powiedzmy że sytuacja wykorzystana ale z tą owulacja różnie bywa więc zobaczymy.
Idziemy na razie na żywioł. Jak się nie uda to lekarz.
Lecę na kilka stron wstecz żeby być w miarę na bieżąco :)

reklama
Do góry