reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wiecie dziewczyny jest mi mega przykro... chodzę jak zbity pies :( tyle lat starań i czekania na nawet cień kreski a jak już się zjawił to przyszedł okres ja wiedziałam naprawdę ze to zbyt piekne zeby mogło się ziscic... ale z drugiej strony mój mąż mówi ze jeżeli to naprawdę była ciaza to dobrze ze w końcu była i coś zaczęło się ruszać w moim organizmie...

Byłaś u lekarza?

Wiecie dziewczyny jest mi mega przykro... chodzę jak zbity pies :( tyle lat starań i czekania na nawet cień kreski a jak już się zjawił to przyszedł okres ja wiedziałam naprawdę ze to zbyt piekne zeby mogło się ziscic... ale z drugiej strony mój mąż mówi ze jeżeli to naprawdę była ciaza to dobrze ze w końcu była i coś zaczęło się ruszać w moim organizmie...
Strasznie Ci wspolczuje :( moge sobie tylko wyobrazac co czujesz :( Ale dziewczyny pisaly ze po biochemicznej latwiej zajsc :)

Byłaś u lekarza?
Dzwonilam do gp-mieszkam w Anglii, Chciałam umówić wizytę, pytali kiedy miałam ostatni okres, ile testów robiłam czy wyszły pozytywne to powiedziałam ze były słabe kreski, pytali czy leca mi skrzepy i jak się czuje nie leca mi skrzepy a brzuch bolał tylko wczoraj i to chwile a teraz JESY normalnie wręcz przeciwnie niż zawsze, bo zawsze mam wycięte pierwsze 2 dni okresu od lat po prostu umieram z bolu... a tu nic tyle co krew mi leci w każdym bądź razie powiedzieli żebym wzięła paracetamol i zrobiła test po 2tygodniach ze jak dalej będzie pozytywny i bede miała krwawienia albo duże bóle to wtedy mam się zglosic... moja siostra jak poroniła w 3miesiacu pojechała do szpitala tu w Anglii to tez kazali jej wziac paracetamol i wrócić do domu takie same wskazówki co u mnie...

reklama
No niestety laski! W Aptece nie mieli smoczków! A to była jedyna czynna xD Więc będzie sam test :D To i tak będzie wyjatkowa chwila :D Kolezanka powiedziała swojemu jak jadł pizzę, prawie się zadławił haha Ale mam kwas foliowy, wiec już dziś zacznę brać :)
to nic... zrob mu kartke z dziziusiem z jednym zabkiem i napisz bedziesz tatusiem :) wsadz w jakies pudeleczko razem z testem i tez bedzie fajnie :) (matko ja jestem jakas uposledzona, peirwsze pudelko o jakim pomyslalam to po margarynie smakowitej 😂😂😂)

Do góry