reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

O mam! Małe pudełeczko po Pandorze :D

Zaraz przygotuję wszystko :D

BTW kochane, już abstrachując od tego co będzie jak będzie, jeżeli chciałybyście żebym Wam rozpisała po owulacji co się działo i co się różniło niż zawsze, to mogę spisać :) Ja przez ostatnie 14 cykli zawsze wyszukiwałam takich opisów i mi to pomagało, ale nie wiem jak Wam :)

reklama
Haha zaraz tak zrobię! Kartkę mam świąteczną [emoji1]

Jeżu Pisz nam co się dzieje :) jak sutuacja ?kiedy maz wraca ?co powiedział aaaaa szkoda ze nie można mieć relacji na żywo z tego wydarzenia bo normalnie udzieliła mi się radość ze chciałabym żebyś to we mnie rzucała tym smoczkiem, testem czy butem czym kolwiek hahaha

BTW kochane, już abstrachując od tego co będzie jak będzie, jeżeli chciałybyście żebym Wam rozpisała po owulacji co się działo i co się różniło niż zawsze, to mogę spisać :) Ja przez ostatnie 14 cykli zawsze wyszukiwałam takich opisów i mi to pomagało, ale nie wiem jak Wam :)
Pisz pisz :D

Mój mi pogratulował i co miała zrobić hahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2356][emoji2368]
Napewno będzie!!

Nie ma innej możliwości :)

Ale się chłop ucieszy :)

[emoji23]
Zdaj relację, bo oni (faceci) zawsze tak fajnie, spontanicznie reagują ;)

Mójemu jak powiedziałam, że mam wysoką betę i wskazuje to na ciąże to zapytał mnie "to pewne?"

Aaaa ale czad! 😃 Niech już chłop wraca no! Wszystkie czekamy co powiedział i jak zareagował 😃

Taka tam zaradna ja 😂 W srodku test 😂 Schowam mu przy popielniczce. Niestety pojdzie palic jak wroci to znajdzie 😂
AB81B58E-35C3-4AF1-85CB-A46D228EADE8.jpeg

Spokojnie! Ja tez nie brałam [emoji16] Milam tak blada kreske że jej nie widziałam i uznałam test za negatywny więc sobie trzeplam 2 lampki wina [emoji23][emoji23][emoji2356]
To prawda, Ty czułaś to od samego początku!!! Dobrze, że piwa nie piłam z alkoholem od ostatniego tygodnia:D Ale kwasu foliowego też nie brałam ani nic. Zaraz kupię :D

reklama
Do góry