reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No niestety laski! W Aptece nie mieli smoczków! A to była jedyna czynna xD Więc będzie sam test :D To i tak będzie wyjatkowa chwila :D Kolezanka powiedziała swojemu jak jadł pizzę, prawie się zadławił haha Ale mam kwas foliowy, wiec już dziś zacznę brać :)

reklama
Ja tez bym nie dała rady. Pamiętam jak robiłam popołudniu test ten który wyszedł dzień przed beta, taki mega bladzioch. J była u mnie kumpela. Mąż poszedł do łazienki A ja weszłam do niego z tą blada kreska spojrzał i mówi kurde no chyba jest... miał tak świecące oczy że szok Ale jeszcze nie dowierzal że to może być prawa, bo kreseczka słaba! Ale mnie mocno przytulil i pocalowal [emoji7][emoji173]
Aww jakie to piękne 😍 Wlasnie wracam do domu, mam nadzieje ze on tez niedlugo wroci!

Popolakalam się ja to przeczytałam [emoji7][emoji7][emoji7]
Haha super!! To też są mega wspomnienia!! Kurcze może rzeczywiście powiem mu jak wróci... Nie chcę po kryjomu wychodzić wcześnie rano na betę :D Żebyś Ty słyszała jak ja się zaczęłam drzeć... A właściwie to był krzyk z płaczem jednocześnie, krzyczenie o boże o boże to niemożliwe, nie wierzę, to się nie dzieje naprawdę...

To zostaje rzut w dal testem :D
No niestety laski! W Aptece nie mieli smoczków! A to była jedyna czynna xD Więc będzie sam test :D To i tak będzie wyjatkowa chwila :D Kolezanka powiedziała swojemu jak jadł pizzę, prawie się zadławił haha Ale mam kwas foliowy, wiec już dziś zacznę brać :)

Ja mam dokładnie takie samo podejście! Wszyscy mnie ostarzegali a ja cały czas mówiłam że musi być wszystko dobrze i nadal tak myślę [emoji173]
Ja jak zaszłam w ciążę z córką to od razu powiedziałam mężowi, Mamie i siostrom. Szczerze? Nie brałam pod uwagę, że coś mogłoby być nie tak! U Ciebie na pewno też wszystko będzie cudownie!!!

reklama
Na pewno pokazywało na tym clearblue po rozłożeniu. Pamiętam, że @misiaidymek wstawiała. Więc niestety pewnie biochemiczna :(
Wiecie dziewczyny jest mi mega przykro... chodzę jak zbity pies :( tyle lat starań i czekania na nawet cień kreski a jak już się zjawił to przyszedł okres ja wiedziałam naprawdę ze to zbyt piekne zeby mogło się ziscic... ale z drugiej strony mój mąż mówi ze jeżeli to naprawdę była ciaza to dobrze ze w końcu była i coś zaczęło się ruszać w moim organizmie...

Do góry