reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No niestety laski! W Aptece nie mieli smoczków! A to była jedyna czynna xD Więc będzie sam test :D To i tak będzie wyjatkowa chwila :D Kolezanka powiedziała swojemu jak jadł pizzę, prawie się zadławił haha Ale mam kwas foliowy, wiec już dziś zacznę brać :)

reklama
Ja tez bym nie dała rady. Pamiętam jak robiłam popołudniu test ten który wyszedł dzień przed beta, taki mega bladzioch. J była u mnie kumpela. Mąż poszedł do łazienki A ja weszłam do niego z tą blada kreska spojrzał i mówi kurde no chyba jest... miał tak świecące oczy że szok Ale jeszcze nie dowierzal że to może być prawa, bo kreseczka słaba! Ale mnie mocno przytulil i pocalowal [emoji7][emoji173]
Aww jakie to piękne 😍 Wlasnie wracam do domu, mam nadzieje ze on tez niedlugo wroci!

Popolakalam się ja to przeczytałam [emoji7][emoji7][emoji7]
Haha super!! To też są mega wspomnienia!! Kurcze może rzeczywiście powiem mu jak wróci... Nie chcę po kryjomu wychodzić wcześnie rano na betę :D Żebyś Ty słyszała jak ja się zaczęłam drzeć... A właściwie to był krzyk z płaczem jednocześnie, krzyczenie o boże o boże to niemożliwe, nie wierzę, to się nie dzieje naprawdę...

To zostaje rzut w dal testem :D
No niestety laski! W Aptece nie mieli smoczków! A to była jedyna czynna xD Więc będzie sam test :D To i tak będzie wyjatkowa chwila :D Kolezanka powiedziała swojemu jak jadł pizzę, prawie się zadławił haha Ale mam kwas foliowy, wiec już dziś zacznę brać :)

Ja mam dokładnie takie samo podejście! Wszyscy mnie ostarzegali a ja cały czas mówiłam że musi być wszystko dobrze i nadal tak myślę [emoji173]
Ja jak zaszłam w ciążę z córką to od razu powiedziałam mężowi, Mamie i siostrom. Szczerze? Nie brałam pod uwagę, że coś mogłoby być nie tak! U Ciebie na pewno też wszystko będzie cudownie!!!

reklama
Na pewno pokazywało na tym clearblue po rozłożeniu. Pamiętam, że @misiaidymek wstawiała. Więc niestety pewnie biochemiczna :(
Wiecie dziewczyny jest mi mega przykro... chodzę jak zbity pies :( tyle lat starań i czekania na nawet cień kreski a jak już się zjawił to przyszedł okres ja wiedziałam naprawdę ze to zbyt piekne zeby mogło się ziscic... ale z drugiej strony mój mąż mówi ze jeżeli to naprawdę była ciaza to dobrze ze w końcu była i coś zaczęło się ruszać w moim organizmie...

Do góry