reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dlatego Ci pisałam Kochana że 12dpo już krecha wieczorem będzie widoczna, skoro u mnie w 10dpo była widoczna [emoji173][emoji173][emoji7]
Dziękuję i Tobie również gratuluję ;* Teraz dopiero zacznie się świrowanie. Zaraz zacznę się bać, że coś się stanie od tych emocji XDD

Z ciekawości chyba jutro zrobię jeszcze tego Pinka ultraczułego, ciekawe jaka będzie różnica w kolorze kreski :D Kurde w najlepszych oczekiwaniach myślałam że co najwyżej będzie cień cienia cienia, a nie taka wyraźna 13 DPO ...

Mam to samo! Takie emocje [emoji173][emoji173][emoji7]
Tylko się nie przejmuj tym pinkiem jak wyjdzie jakiś słabiutki bo u mnie był bardzo słaby a na innych testach mocne kreski. One chyba jakos tak mają. Więc się nie martw jak coś [emoji6]
Kuuurde ale emocje! Normalnie jakbym się w czasie cofnęła i to ja znów robiła ten test i widziała ll [emoji23][emoji23]

Wiecie dziewczyny jest mi mega przykro... chodzę jak zbity pies :( tyle lat starań i czekania na nawet cień kreski a jak już się zjawił to przyszedł okres ja wiedziałam naprawdę ze to zbyt piekne zeby mogło się ziscic... ale z drugiej strony mój mąż mówi ze jeżeli to naprawdę była ciaza to dobrze ze w końcu była i coś zaczęło się ruszać w moim organizmie...
a nie myslalas o zrobieniu jakis kompleksowych badan przy okazji wizyty w Pl? ja mieszkalam w Anglii 14 lat i niestety wiem jak wyglada tam sluzba zdrowia.

Dzwonilam do gp-mieszkam w Anglii, Chciałam umówić wizytę, pytali kiedy miałam ostatni okres, ile testów robiłam czy wyszły pozytywne to powiedziałam ze były słabe kreski, pytali czy leca mi skrzepy i jak się czuje nie leca mi skrzepy a brzuch bolał tylko wczoraj i to chwile a teraz JESY normalnie wręcz przeciwnie niż zawsze, bo zawsze mam wycięte pierwsze 2 dni okresu od lat po prostu umieram z bolu... a tu nic tyle co krew mi leci w każdym bądź razie powiedzieli żebym wzięła paracetamol i zrobiła test po 2tygodniach ze jak dalej będzie pozytywny i bede miała krwawienia albo duże bóle to wtedy mam się zglosic... moja siostra jak poroniła w 3miesiacu pojechała do szpitala tu w Anglii to tez kazali jej wziac paracetamol i wrócić do domu takie same wskazówki co u mnie...

Chore. No comments.

reklama
Wiecie dziewczyny jest mi mega przykro... chodzę jak zbity pies :( tyle lat starań i czekania na nawet cień kreski a jak już się zjawił to przyszedł okres ja wiedziałam naprawdę ze to zbyt piekne zeby mogło się ziscic... ale z drugiej strony mój mąż mówi ze jeżeli to naprawdę była ciaza to dobrze ze w końcu była i coś zaczęło się ruszać w moim organizmie...
No pewnie ze jeśli biochem to cos sie ruszy.rob teraz testy owu zeby sie wstrzelic :)

Do góry