reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Napewno będzie!!

Nie ma innej możliwości :)

Ale się chłop ucieszy :)

😂
Zdaj relację, bo oni (faceci) zawsze tak fajnie, spontanicznie reagują ;)

Mójemu jak powiedziałam, że mam wysoką betę i wskazuje to na ciąże to zapytał mnie "to pewne?"
Hahaha moj pewnie tak samo zareaguje :D Przepraszam Was za brak polskich znakow, ale stoje w kolejce w aptece i wszystko na szybko :D Oj zapamietam ten wieczor na zawsze... :D A jak na zlosc zupelnie inaczej to sobie wyobrazalam ale to chyba zawsze tak jest :D

reklama
PiekneKPiękne Kochana!!! Wiedziałam!!! [emoji173][emoji173][emoji7] Czułam to! Już dawno byś wiedziała to bałaś się test zrobić [emoji173][emoji173]
To prawda, Ty czułaś to od samego początku!!! Dobrze, że piwa nie piłam z alkoholem od ostatniego tygodnia:D Ale kwasu foliowego też nie brałam ani nic. Zaraz kupię :D

Ja tez bym nie dała rady. Pamiętam jak robiłam popołudniu test ten który wyszedł dzień przed beta, taki mega bladzioch. J była u mnie kumpela. Mąż poszedł do łazienki A ja weszłam do niego z tą blada kreska spojrzał i mówi kurde no chyba jest... miał tak świecące oczy że szok Ale jeszcze nie dowierzal że to może być prawa, bo kreseczka słaba! Ale mnie mocno przytulil i pocalowal [emoji7][emoji173]
Ja wybiegłam z kibla drąc się jak głupia [emoji23] a miałam plan że spokojnie, powiem to jak w filmach, romantycznie - aaaa gdzie tam. Poszło od razu. I było super tak na spontanie! On się nie spodziewał, ja się nie spodziewałam i było super! Jak umiesz utrzymać poker face to próbuj. Ja wiedziałam, że nie dam rady [emoji23]

reklama
Ja zawsze robię to co odpowiada mi serce [emoji173][emoji7]
Też bym mu wykrzyczała najchętniej jakby wrócił, ale no nie wiem czy robić tak jak podpowiadają uczucia, czy zrobić mu niespodziankę, jeżeli beta będzie prawidłowo przyrastała? Może mi się uda w końcu coś zachować w tajemnicy, a nie od razu gadać :p

Do góry