reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Załączniki

• IMG_20200203_212652.jpg
    IMG_20200203_212652.jpg
    596,3 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Hejka, gratulacje dla wszystkich którym się udało. U mnie dzisiaj 33 dc, okresu brak, test wczoraj biel, dzisiaj nie robiłam, nie mam żadnych objawów ale z każdą fajką mam wyrzuty sumienia [emoji85]

Co do imion to damskie jakieś wybiorę ale męskie to żadne [emoji23]
Chciałam nazwać córkę Julka ale ponoć jest ich na pęczki, oprócz tego to Laura, Matylda, Oliwia, Amelia.
A z chłopców to totalnie nie wiem, może Aleksander, ale mój małż mówi że Kwaśniewski nie może być [emoji23]
Ewentualnie Adaś po dziadku lub Leoś po dziadku małża [emoji6]

My twz myslimy o Leonie bo męża dziadek był Leon, choć mojej mamie bardzo się nie podoba i cały czas mówi że wszystkie tylko nie Leon [emoji23][emoji23][emoji23] Te wszystkie Julki, Zuzie I inne Lenki są tak popularne że aż żal tych dzieci, że tyle rówieśników noszą te same imiona [emoji4]
Hejka, gratulacje dla wszystkich którym się udało. U mnie dzisiaj 33 dc, okresu brak, test wczoraj biel, dzisiaj nie robiłam, nie mam żadnych objawów ale z każdą fajką mam wyrzuty sumienia [emoji85]

Co do imion to damskie jakieś wybiorę ale męskie to żadne [emoji23]
Chciałam nazwać córkę Julka ale ponoć jest ich na pęczki, oprócz tego to Laura, Matylda, Oliwia, Amelia.
A z chłopców to totalnie nie wiem, może Aleksander, ale mój małż mówi że Kwaśniewski nie może być [emoji23]
Ewentualnie Adaś po dziadku lub Leoś po dziadku małża [emoji6]

reklama
Hej dziewczyny mogę dołączyć do Was? Udało mi się zajść w ciążę niestety nie trwała długo z daty ostatniej miesiączki 6tc. Poronilam w zeszły wtorek kilka godzin po skanie na którym nic nie było widac. Beta wynosiła 80 [emoji20]Mieszkam w Anglii nawet nie kazali mi przyjśc sprawdzić czy się oczyściłam czy nie ale przestałam już krwawić. Zastanawiam się czy możemy starać się już teraz czy jednak poczekać na @..
Bardzo mi przykro. Ja czekałam 2 miesiące, chodź lekarz mówił mi że lepiej jest odczekać 3 mc.

Do góry