Dusiaax3
Fanka BB :)
Ja mam takieNie ja mam różowe, z allegro najtańsze.. Takie [emoji4]Zobacz załącznik 1075930
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam takieNie ja mam różowe, z allegro najtańsze.. Takie [emoji4]Zobacz załącznik 1075930
Ktoś pytał o imiona dla dziewczynek..
Mi się podoba Nadia, Mia, Julia i Wiktoria
Ooo Mia piękne chciałam tak dać córce na imię ale teściowa ma psa o takiej ksywce już haha a Wiktoria to wybór mojegoKtoś pytał o imiona dla dziewczynek..
Ktoś pytał o imiona dla dziewczynek..
Ja mam takie
Hejka, gratulacje dla wszystkich którym się udało. U mnie dzisiaj 33 dc, okresu brak, test wczoraj biel, dzisiaj nie robiłam, nie mam żadnych objawów ale z każdą fajką mam wyrzuty sumienia [emoji85]
Co do imion to damskie jakieś wybiorę ale męskie to żadne [emoji23]
Chciałam nazwać córkę Julka ale ponoć jest ich na pęczki, oprócz tego to Laura, Matylda, Oliwia, Amelia.
A z chłopców to totalnie nie wiem, może Aleksander, ale mój małż mówi że Kwaśniewski nie może być [emoji23]
Ewentualnie Adaś po dziadku lub Leoś po dziadku małża [emoji6]
Bardzo mi przykro. Ja czekałam 2 miesiące, chodź lekarz mówił mi że lepiej jest odczekać 3 mc.Hej dziewczyny mogę dołączyć do Was? Udało mi się zajść w ciążę niestety nie trwała długo z daty ostatniej miesiączki 6tc. Poronilam w zeszły wtorek kilka godzin po skanie na którym nic nie było widac. Beta wynosiła 80 [emoji20]Mieszkam w Anglii nawet nie kazali mi przyjśc sprawdzić czy się oczyściłam czy nie ale przestałam już krwawić. Zastanawiam się czy możemy starać się już teraz czy jednak poczekać na @..