Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny robicie testy owulacyjne paskowe? Kupiłam tego 50 sztuk ale nie wiem czy nie wybrać tego elektrycznego clearblue.. I czy używacie jakiś aplikacji? Moje cykle przed poronieniem wahały się między 27 a 35 dni więc nigdy nie wiedziała kiedy je robić.
Hej, wtrącę się tutaj bo to już 7 miesiąc starań. Chciałabym zacząć używać testów owulacyjnych, ale kompletnie nie wiem jakich i nie wiem kiedy zacząć najlepiej robić. Moje cykle trwają 32-34dni, dzisiaj jest 10dc. Proszę o rady
No nam się udało (na chwilę) po niecałym roku ale też nie zawsze była sposobność i chęci(narzeczony pracuje po 12h ja też pracuje fizycznie) trzymam kciuki aby ten cykl był dla Was owocny Jak to się mówiło? Cierpliwość zostanie nagrodzona czy coś w ten deseńTeż właśnie myślę, żeby zacząć robić od tego cyklu. @ pomału się rozkręca, brzuch boli, mam śluz podbarwiony krwią także już nic z tego nie będzie. Zaczynam 27 cykl starań, ech.
Mi właśnie mignęła akcja Biedronki o paczkach powitalnych dla noworodków (pieluchy, chusteczki itp). Trzeba się zarejestrować i czekać na paczkę.
Więc te co zaciążyły to niech się rejestrują. :-)
DADA CLUB
Narodziny dziecka to radość nie do opisania. Dlatego Dada chce z radością powitać każde nowo narodzone dziecko w Polsce. Dla tych dzieci, które przyjdą na świat w 2023 roku mamy prezent – paczkę powitalną Dada, która zostanie dostarczona prosto do domu.www.dadaclub.pl
Takie zielone? Kiedyś je miałam teraz kończę właśnie a kupiłam dedykowane do aplikacji niby.. Zobaczymy jak to bedzieJa je mam. Też kupiłam 50 bo myślałam że będę miała na 3 cykle A tu od razu zaskoczyło. MI się z nimi udało także mi pomogły [emoji4]
Mi właśnie mignęła akcja Biedronki o paczkach powitalnych dla noworodków (pieluchy, chusteczki itp). Trzeba się zarejestrować i czekać na paczkę.
Więc te co zaciążyły to niech się rejestrują. :-)
DADA CLUB
Narodziny dziecka to radość nie do opisania. Dlatego Dada chce z radością powitać każde nowo narodzone dziecko w Polsce. Dla tych dzieci, które przyjdą na świat w 2023 roku mamy prezent – paczkę powitalną Dada, która zostanie dostarczona prosto do domu.www.dadaclub.pl
Takie [emoji4]Takie zielone? Kiedyś je miałam teraz kończę właśnie a kupiłam dedykowane do aplikacji niby.. Zobaczymy jak to bedzie