martini87
Fanka BB :)
Kurcze głupia ta @ że przyjść nie chceJa zostanę
A właśnie miałam pytać czy już po pobraniu jesteś
Jejku a mi dziś się tasak nie chce . Dobrze że dziś piąteczek
@ nadal nie ma![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze głupia ta @ że przyjść nie chceJa zostanę
A właśnie miałam pytać czy już po pobraniu jesteś
Jejku a mi dziś się tasak nie chce . Dobrze że dziś piąteczek
@ nadal nie ma![]()
Haha przywołałaś mnie myślamijak się czujesz dziś ?
U nas się rozpogodziło i jest ciepło normalnie idzie wiosna !
Odnośnie jedzenia to ja się wybieram za godzinę na tajskie [emoji1786]
Ja bym zanaczyla też bete a nóż cos pokaże [emoji110][emoji110]
Ja miałam robione w piątek a plamienie miałam do poniedziałku
11 lutego dopiero i wolałabym być już po @ to USG by zrobił .Kurcze głupia ta @ że przyjść nie chcewiem, że pisałaś ale juz nie pamiętam, kiedy masz wizytę u gina?
Zależy jakie długie ma się cykle i ile po owu będzie wtedy.Czy robienie bety w 23 dc ma sens?
Bo skoro już mnie będą kłuli...
Ja uważam, że nie ma sensu robić tak wcześnie.Ja to samo sobie pomyślałam zeby moze zrobic ale nie wiem czy 7 dni po owulacji to jest sens
I co zrobiłaś ten test?Dzisiaj pojadę do apteki i kupię 10 haha
Oby nie. Niech idzie sobie precz!Najgorzej
Mi 3 h minęły od badania, ból rośnie , wiec na 99% dziś się pojawi @![]()
Jeszcze nie pojechałamI co zrobiłaś ten test?![]()
Słuchaj ja ci wczoraj napisalam że może w paru miejscach napisalam zbyt ostro. I przeprosiłam. I to ja napisałam na tamtym wątku z tego co pamiętam i określiłam coe identycznie jak tu w pierwszym poście za co przepraszam bo za pewne nie powinnam pewnych słów pisać.
Jedenej rzeczy nie rozumiem. Po co to drążysz. Zamiast napisać sundee przepraszam i na prawdę byłoby już wszystko okej. I przestac wysmiewac innych. Widziałam ze tam na wątku jechalyscie po nas i co drążę to? Nie. Szczerze jedyne co mnie interesuje to tyle żeby również być październikową mama.
A komentarz ze jeszcze niebzykniete no cóż pozostawię bez komentarza poziom prezentujący przez panią która to napisala.
Blagam was skończcie to bo jestem tu by dzielić się staraniami. A nie czytać wyśmiewanie i klotnie.