reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Poza tym ze mam wyrzuty sumienia, bo nie pojechalam z mezem (ale zakazał mi dla mojego dobra, za duzo stresu i wysilku fizycznego w związku z ta cholerna noga) to sie czuje dosc dobrze :) pogoda tez u nas robi swoje. Pociesza mnie fakt ze przyjaciele dzis przyjezdzaja i jutro do nas wpadaja na %% :) to ja sie posmieje chociaz i moj troche ochlonie po ostatnich dniach. Wczoraj mnie ginekolog wezwal :D nie wiem po co ale niech mu bedzie [emoji14] jedynie wiem ze endometrium 10.5 [emoji23]
To masz ładne endometrium 😘 idealne pod ciaze

reklama
Wiesz ... to jednak bliska rodzina...nie sadze ze wymowka kolanem przejdzie, no ale za wczesnie zeby powiedziec i to tym bardziej w takiej chwili...... a co to za wino? To chociaz jutro bym pozory zachowala , zeby nikt sie nie domyslil ;)

Ide z Toba dla towarzystwa :)
Ruda w biedronce, tesco i innych supermarketach masz :) biale, czerwone, w sylwestra nawet cincin pilam :D w kauflandzie jest nawet grzaniec galicyjski :D

Robiłam Pink test i jeszcze jakiś którego nawet nigdy nie widziałam wcześniej, kupiłam w aptece.

A jeśli kolejny będzie negatywny to co wtedy?
To to oznacza, że nie jesteś w ciąży po prostu. I bardzo możliwe, że nie masz okresu bo brałas tabletki anty i organizm potrzebuje chwilę więcej czasu by wrócić do normy. To się zdarza naprawdę i nie jest niczym złym...kazdy inaczej reaguje na hormony

Wiesz ... to jednak bliska rodzina...nie sadze ze wymowka kolanem przejdzie, no ale za wczesnie zeby powiedziec i to tym bardziej w takiej chwili...... a co to za wino? To chociaz jutro bym pozory zachowala , zeby nikt sie nie domyslil ;)

Ide z Toba dla towarzystwa :)
Wiem ale jednak stres nie jest teraz wskazany... Myślę że wytłumaczenie kolanem może przejdzie :p
Nazwy wina nie pamiętam ale są dostępne w dużych marketach typu Auchan i Carrefour :) i to nawet niezły wybor jest 🙃

reklama
Do góry