To masz ładne endometrium idealne pod ciazePoza tym ze mam wyrzuty sumienia, bo nie pojechalam z mezem (ale zakazał mi dla mojego dobra, za duzo stresu i wysilku fizycznego w związku z ta cholerna noga) to sie czuje dosc dobrze pogoda tez u nas robi swoje. Pociesza mnie fakt ze przyjaciele dzis przyjezdzaja i jutro do nas wpadaja na %% to ja sie posmieje chociaz i moj troche ochlonie po ostatnich dniach. Wczoraj mnie ginekolog wezwal nie wiem po co ale niech mu bedzie [emoji14] jedynie wiem ze endometrium 10.5 [emoji23]
reklama
Rudaa94
Fanka BB :)
Nord test chyba sa jeszcze 10 z tego co pamietam
Robiłam Pink test i jeszcze jakiś którego nawet nigdy nie widziałam wcześniej, kupiłam w aptece.
A jeśli kolejny będzie negatywny to co wtedy?
Wtedy jak bd mialam możliwość beta i lekarz ginekolog ( bo gine i tak kaze ci betę pewnie zrobić)Robiłam Pink test i jeszcze jakiś którego nawet nigdy nie widziałam wcześniej, kupiłam w aptece.
wiola0904
Ruda w biedronce, tesco i innych supermarketach masz biale, czerwone, w sylwestra nawet cincin pilam w kauflandzie jest nawet grzaniec galicyjskiWiesz ... to jednak bliska rodzina...nie sadze ze wymowka kolanem przejdzie, no ale za wczesnie zeby powiedziec i to tym bardziej w takiej chwili...... a co to za wino? To chociaz jutro bym pozory zachowala , zeby nikt sie nie domyslil
Ide z Toba dla towarzystwa
Rudaa94
Nie znam sie ale jak mi doktor stwierdzil ze przyrost za slaby to myslalam ze mu rykne w twarz smiechem wiec niech endometrium sie nie rusza
To masz ładne endometrium [emoji8] idealne pod ciaze
Matka. Wariatka
To to oznacza, że nie jesteś w ciąży po prostu. I bardzo możliwe, że nie masz okresu bo brałas tabletki anty i organizm potrzebuje chwilę więcej czasu by wrócić do normy. To się zdarza naprawdę i nie jest niczym złym...kazdy inaczej reaguje na hormonyRobiłam Pink test i jeszcze jakiś którego nawet nigdy nie widziałam wcześniej, kupiłam w aptece.
Rudaa94
O widzisz... a ja myslalam ze mi radlery zostaly i inne bezalkoholowe sikacze
Ruda w biedronce, tesco i innych supermarketach masz biale, czerwone, w sylwestra nawet cincin pilam w kauflandzie jest nawet grzaniec galicyjski
Mrufka®®®
Wiem ale jednak stres nie jest teraz wskazany... Myślę że wytłumaczenie kolanem może przejdzieWiesz ... to jednak bliska rodzina...nie sadze ze wymowka kolanem przejdzie, no ale za wczesnie zeby powiedziec i to tym bardziej w takiej chwili...... a co to za wino? To chociaz jutro bym pozory zachowala , zeby nikt sie nie domyslil
Ide z Toba dla towarzystwa
Nazwy wina nie pamiętam ale są dostępne w dużych marketach typu Auchan i Carrefour i to nawet niezły wybor jest
sundee23
Tak, mówił że mam wrócić do niego z betąWtedy jak bd mialam możliwość beta i lekarz ginekolog ( bo gine i tak kaze ci betę pewnie zrobić)
reklama
Rudaa94
Dzieki
Wiem ale jednak stres nie jest teraz wskazany... Myślę że wytłumaczenie kolanem może przejdzie [emoji14]
Nazwy wina nie pamiętam ale są dostępne w dużych marketach typu Auchan i Carrefour i to nawet niezły wybor jest [emoji854]